به گزارش خبرنگار مهر، ماشاالله قاسمی صبح سه شنبه در مراسم امضای تفاهم نامه ساخت سه مدرسه با خیرین مدرسه ساز در شهرستان بستک بیان داشت: اولویت نوسازی مدارس بازسازی مدارس تخریبی است و تمام تلاش ما این است که خیرین، ما را برای استانداردسازی فضاهای آموزشی و بازسازی مدارس تخریبی یاری کنند.
قاسمی با اشاره به تعهدات سازمان نوسازی در قبال خیرین یادآور شد: نوسازی مدارس هیچ پیش شرطی برای خیرین قائل نیست و همواره سعی کرده ایم به تعهدات سازمانی در قبال خیرین مدرسه ساز عمل کنیم.
در همین نشست صلاح الدین احمدی خیر نیک اندیش هرمزگانی احداث یک واحد آموزشی ۶ کلاسه را در شهر بستک به صورت مشارکتی تقبل کرد.
وی سابق بر این نیز احداث خوابگاه دانش آموزی بستک را تقبل کرده بود که این پروژه در حال اجراست.
با امضای دو توافقنامه مجموعا سه واحد آموزشی بصورت مشارکتی در شهرستان بستک احداث خواهد شد و مدارس تخریبی شهید بستکی زاده و شهید تندگویان بازسازی می شوند.
همچنین مدرسه سپیده کاشانی که فاقد فضای آموزشی بود نیز توسط یک خیر با مشارکت اداره کل نوسازی مدارس احداث خواهد شد.
با بهره برداری از این طرحها ۱۸کلاس درس استاندارد در اختیار دانش آموزان شهرستان بستک قرار خواهد گرفت.
نظر شما