پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

رایزنی تلفنی رؤسای جمهوری روسیه و مصر

رایزنی تلفنی رؤسای جمهوری روسیه و مصر

«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهوری مصر در تماس تلفنی با «ولادیمیر پوتین» همتای روسی خود درباره آخرین تحولات منطقه با وی بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، «عبدالفتاح السیسی» و «ولادیمیر پوتین» رؤسای جمهوری مصر و روسیه به صورت تلفنی با یکدیگر گفتگو کردند.

بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان این تماس تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه و جهان بحث و تبادل نظر کردند.

رؤسای جمهوری روسیه و مصر در جریان این گفتگو بر لزوم تقویت همکاری ها و هماهنگی ها میان مسکو و قاهره در مبارزه با تروریسم تأکید کردند.

گفتگوی تلفنی پوتین و السیسی در حالی انجام شد که روز گذشته سازمان امنیت فدرال روسیه در گزارشی سقوط هواپیمای روسی در صحرای سینا را ناشی از بمبگذاری دانسته بود.

گفتنی است، سازمان امنیت فدرال روسیه در گزارش خود اعلام کرده بود: انفجار بمبی که وزن آن یک کیلو و نیم بوده و از ماده منفجره تی ان تی برای ساخت آن استفاده شده بود عامل سقوط هواپیما شده است. این بمب در یک کشور خارجی ساخته شده بود. در اویل ماه جاری یک فروند هواپیمای مسافری روسیه لحظاتی بعد از بلند شدن از باند فرودگاهی در مصر در صحرای سینا سقوط کرد که در این حادثه تمامی سرنشینان آن کشته شدند.

کد خبر 2971721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha