خبرگزاری مهر – گروه استانها: باریدن پنجدقیقهای باران در کرج برخی شهروندان و همچنین خیابانها را چنان غافلگیر میکند که در چشم بر هم زدنی شهر تبدیل به استخر میشود و با گذر هر موتورسیکلت از هر کوچه و خیابان گویی قایقی موتوری در حال حرکت است.
بر اساس مشاهدات خبرنگار مهر، بارش باران شامگاه گذشته ۲۷ آبان، برای برخی از مناطق بهویژه میدان طالقانی، میدان آزادگان، چهارراه طالقانی، میدان سپاه، خیابان شریعتی ارمغانی از جنس ترافیک به همراه داشت و باعث شد بسیاری از شهروندان در صف طولانی ترافیک گرفتار شوند.
ترافیک سنگین در کرج و آبگرفتگی معابر بار دیگر آن روی داستان بیتدبیری مسئولان و مدیریت شهری این کلانشهرِ بیخ گوش پایتخت را به شهروندان نشان داد. در پی تشدید بارندگیهای شب گذشته، زیر پل آزادگان تبدیل به استخر شد و شهروندان برای لحظاتی هم که شده بیتوجه به سرمای هوا با گوشی تلفن همراه اقدام به ثبت موجهای آبی کردند که در خیابان به راه افتاده بود.
یکی از شاهدان این واقعه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: چنددقیقهای است منتظر هستم تا بتوانم از خیابان عبور کنم ولی حجم بالای آب باعث شده است تردد بسیاری از شهروندان با مشکل مواجه شود.
به گفته این شهروند بزرگترین مشکل شهروندان در روزهای بارانی تردد در سطح شهر و گرفتار شدن در ترافیک است.
ارائه طرح ساماندهی آبهای سطحی در کرج شاید وقتی دیگر!
معضل تلخ غیراستاندارد بودن برخی معابر و خیابانها از سوی مدیریت شهری و شهرداری کرج با چاشنی بیتفاوتی همراه است و استمرار بارشها باعث آبگرفتگی خیابانها میشود. متأسفانه طرحی که در سایهاش آبهای سطحی ساماندهی شود هنوز ارائه نشده است و کمترین میزان بارش باران شهروندان کرجی را با مشکلات متعددی مواجه میکند.
پیشتر مسئولان شهرداری کرج در گفتگو با رسانهها از حفر ۵۰۰ چاه جذبی در سطح شهر خبر دادند تا در مواقع بارشهای باران از جمع شدن آب سطحی در خیابانها جلوگیری شود ولی گویا این تعداد چاه جذبی کافی نبوده است.
در مواقع بحران، تجهیزات موجود برای شهر یک و نیم میلیون نفری کرج کافی نیست و در صورت بروز بحران این امکانات تنها پاسخگوی ۳۰۰ هزار نفر خواهد بود این خبر را حسن مدیر روستا، معاون خدمات شهری شهرداری کرج بهتازگی در گفتگو با مهر اعلام کرده است.
این اظهارنظر بیانگر این واقعیت است که دستگاههای نظارتی مسئول باید از اغماض دوری کرده و این زنگ خطر را جدی بگیرند چراکه وقوع سیل در فصل پاییز و زمستان ناگوار تر از فصلهای دیگر است.
در پایان باید گفت؛ بارش بارانهای شدید، آبگرفتگی و وقوع سیل برای البرزنشینان تداعیکننده خاطرات بدی است هنوز چهار ماه از وقوع سیل در روستای «سیجان» و «سرزیارت» نگذشته است سیلی که جان هشت نفر از هم استانیهایمان را گرفت حادثهای که به گفته بسیاری از کارشناسان در سایه غفلت برخی از مسئولان بهوقوع پیوست.
نظر شما