به گزارش خبرنگار مهر، داود کیا صبح پنجشنبه در حاشیه همایش ملی و همزبانی در گفتگو با خبرنگاران افزود: از ۱۰۵ مقاله رسیده که توسط هیئتداوران مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت ۵ مقاله برای بهعنوان مقالات برتر، ۳۱ مقاله برای سخنرانی، ۲۲ مقاله بهصورت پوستری و ۱۵ مقاله بهصورت چاپ کامل انتخاب شدند.
تقویت آرامش روانی و امنیت جامعه، جلوگیری از سوءتفاهم و بدبینی، ایجاد رغبت و همکاری و... را از آثار شعار سال در بین مردم برشمرد و بابیان اینکه بسیاری از مردم در جامعه دچار قرب اجتماعی هستند افزود: هدف مقام معظم رهبری از نامگذاری امسال با عنوان همدلی و همزبانی درگیر کردن مردم با مسائل اجتماعی و همکاری با یکدیگر بوده است.
وی گفت: تبدیل «اختلافها وتقابل ها» به «انسجام و تعامل»، تقویت انسجام و تعامل درونی و پیشگیری از اختلاف داخلی و بحران دوقطبی شدن جامعه، مقابله با چالشها و کاستن از فشارهای دشمنان، تحریم غرب و آثار کاهش قیمت نفت، حفظ و نمایش عزت و اقتدار ایران در منطقه و جهان (در عرصه داخلی برای انتخابات شکوهمند و در سیاست خارجی برای توافق عزتمندانِ هستهای)، استفاده از فرصتها، ظرفیتها و توانمندیهای درونی برای تحقق آرزوهای بزرگ ملّت ایران در سال ۹۴ شامل: پیشرفت اقتصادی، اقتدار و عزت منطقهای و بینالمللی، جهشهای علمی به معنای واقعی، عدالت قضائی و اقتصادی و درنهایت، ایمان و معنویت بهعنوان پشتوانهٔ همهٔ سرفصلهای دیگر از اهداف نامگذاری شعار سال بوده است.
کیا بیان داشت: پیشنهاد و تصویب برگزاری همایش علمی در جهت عملیاتی کردن شعار سال در شورای فرهنگ عمومی شهرستان چالوس (تابستان ۹۴)، اخذ مجوز همایش ملی چالشهای مدیریت دولتی در ایران با رویکرد همدلی و همزبانی دولت و ملت از ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توسط معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس (تابستان ۹۴)، طراحی پوستر همایش و ارسال به دانشگاههای سراسر کشور و دستگاههای اجرایی شهرستان از اقدامات عملی این کمیته برای برگزاری همایش بوده است.
وی گفت: همه مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان مخصوصاً امامجمعه محترم که پیشنهاددهنده این همایش بودند تمام تلاش خود را جهت برگزاری باکیفیت این همایش انجام دادند.
نظر شما