پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۹ آبان ۱۳۹۴، ۱۰:۲۳

رئیس سازمان بهزیستی:

فعالیت تیم‌های اجتماع محور در کشور موفقیت آمیز است

فعالیت تیم‌های اجتماع محور در کشور موفقیت آمیز است

زنجان- رئیس سازمان بهزیستی کشور از فعالیت ۵ هزار تیم اجتماع محور در کشور خبر داد و گفت: فعالیت تیم های اجتماع محور در کشور موفقیت آمیز بوده و در تلاش برای تقویت این گروه ها هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی بندپی شامگاه پنجشنبه دربازدید از مراکز اجتماعی استان زنجان، از فعالیت پنج هزار و ۳۰۰ تیم اجتماع محور در نقاط آسیب پذیر در کشور خبر داد و افزود: این تعداد تیم ها ۱۵ میلیون نفر از جمعیت کشور را تحت پوشش قرار می دهند.

رئیس سازمان بهزیستی به مقوله مهم پیشگیری اشاره کرد و ادامه داد: خوشبختانه فعالیت این تعداد تیم اجتماع محور در کاهش آسیب های اجتماعی در کشور تاکنون موفقیت آمیز بوده و باید این تیم ها تقویت شوند.

محسنی بندپی تاکید کرد: شناسایی آسیب‌های اجتماعی در هر منطقه‌ای و هر مکانی هم‌اکنون در دستور کار این سازمان قرار دارد و با این اقدام تلاش می‌شود تا نسبت به شناسایی عواملی که می‌تواند منجر به شکل‌گیری معلولیت، آسیب، اعتیاد و یا ناهنجاری های اجتماعی شود وارد عمل شده و از وقوع آنها جلوگیری کرد.

وی به اجرای طرح تنبلی چشم اشاره کردو یاد آورشد: در حال حاضر بالای ۸۰ درصد از کودکان در کشور تحت پوشش طرح تنبلی چشم قرار گرفته اند.

رئیس سازمان بهزیستی تصریح کرد: اداره کل بهزیستی زنجان جزو ارگان هایی است که اقدامات اثربخشی در حیطه وظایف خود انجام می‌دهد و به شکل مستمر شرایطی که منجر به بروز انواع معلولیت می‌شود را رصد و کنترل می‌کند و برای اجرایی شدن برنامه های خود مدیریت لازم و کار شناسی شده را دارد.

کد خبر 2972630

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha