پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

نبیه بری:

هدف از انفجار اخیر در ضاحیه بیروت خوش‌خدمتی به صهیونیست‌ها بود

هدف از انفجار اخیر در ضاحیه بیروت خوش‌خدمتی به صهیونیست‌ها بود

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان با اشاره به انفجار تروریستی هفته گذشته در ضاحیه بیروت، گفت: این انفجار در راستای خدمت به منافع صهیونیست ها و ضربه زدن به ثبات لبنان رخ داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الشرق الاوسط، «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در سخنانی با اشاره به انفجار تروریستی اخیر در ضاحیه بیروت، تصریح کرد: گروه های تکفیری در راستای خوش خدمتی به صهیونیستها و ضربه زدن به ثبات لبنان با توطئه چینی علیه این کشور، دست به چنین اقدامی زدند.

بر اساس این گزارش، وی همچنین به انفجار تروریستی دو سال گذشته در نزدیکی سفارت ایران در لبنان اشاره کرده و گفت: انفجار تروریستی که سفارت تهران در بیروت را هدف قرار داد، خوش خدمتی بزرگی برای صهیونیستها بود.

رئیس پارلمان لبنان همچنین با بیان اینکه حملات تروریستی در پاریس کاملا محکوم است، تصریح کرد: این حملات موجب شد تا کشورهای اروپایی در حالت ترس و وحشت به سر ببرند.

بری با بیان اینکه تروریست های وحشی ساخته دست استکبار جهانی هستند، اظهار داشت: حملات تروریستی که اکنون در سراسر جهان شاهد آن هستیم ناشی از سیاست های نادرست سردمداران غربی است؛ کسانی که تا به امروز هم نتوانستند حجم خطر تروریسم و تکفیریها را درک کنند.

کد خبر 2972687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha