پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ آبان ۱۳۹۴، ۱۹:۱۶

معاون نظارت بر درمان وزیر بهداشت خبر داد:

۱۰۰۰ تخت «آی.سی.یو» در بیمارستان‌های کشور به بهره‌برداری می‌رسد

۱۰۰۰ تخت «آی.سی.یو» در بیمارستان‌های کشور به بهره‌برداری می‌رسد

مشهد- معاون نظارت بر درمان وزیر بهداشت از بهره برداری یک هزار تخت «آی.سی.یو» در سراسر کشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آقاجانی ظهر شنبه در مراسم افتتاحیه اجلاس سراسری معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور که در هتل تابان مشهد برگزار شد از بهره برداری یک هزار تخت آی. سی. یو در سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: در این راستا تمامی این مجموعه‌ها باید تا زمان مقرر شده پروژه‌های خود را آماده افتتاح کنند.

وی در ارتباط با ادامه طرح سلامت در کشور اظهار داشت: به منظور اجرای صحیح طرح سلامت و جلوگیری از عقب گرد در اجرای برنامه ها باید نسبت به رعایت خطوط قرمز دقت لازم را داشته باشیم به طوریکه هیچ بیماری برای تهیه دارو یا خرید لوازم به خارج از بیمارستان ارجاع داده نشود.

معاون نظارت بر درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: از اسفندماه سال ۹۳ اقدامات اجرایی پروژه های ویژه آغاز شد که براساس دستور وزیر بهداشت و درمان کشور آخرین مهلت آغاز این طرح برای دانشگاه ها و دانشکده هایی که هنوز نسبت به اجرای این طرح اقدام نکرده اند ۱۵ مهرماه سال جاری بوده است.

وی با بیان اینکه امتیاز و بودجه دانشگاه هایی که نسبت به اجرای طرح های پنجگانه اقدام نکرده اند میان سایر دانشگاه ها و دانشکده های تقسیم می شود، اضافه کرد: در خصوص راه اندازی پروژه ها مشکل قیمت نداریم.

آقاجانی با اشاره به خرید ۱۶ هزار قلم تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای از شش نوع توسط مجموعه‌های درمانی بیان کرد: در این خصوص بودجه ویژه‌ای اختصاص داده شده و تأمین ۹ هزار قلم آن نیز برعهده وزارتخانه است.

محرومیت چهار دهک جامعه از خدمات دندان پزشکی

وی با انتقاد از وضعیت خدمات دندانپزشکی عنوان کرد: متاسفانه چهار دهک جامعه از خدمات دندانپزشکی به علت قیمت‌های بالای آن محروم هستند که این امر قابل قبول نبوده و باید در این خصوص کلینک‌های دندانپزشکی برای ارائه خدمت به این دهک ها با قیمیت های پایین تر راه اندازی شود.

وی افزود: از جمله اقداماتی که در این خصوص انجام می شود آماده کردن ۵۰۰ یونیت است تا اقشار ضعیف تر جامعه نیز بتوانند از این خدمات بهره مند شوند.

معاون نظارت بر درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ادامه به وضعیت خدمات دهی اورژانس اشاره کرد و گفت: ضروری است تا زمان انتظار شش تا ۱۲ ساعته تعریف شده خدمات اورژانسی رعایت شود و نیروهای درمانی این بخش نیز باید از میان افراد حرفه ای و ماهر انتخاب شوند.

دوهزار و ۱۹۰ پزشک متخصص در مناطق محروم خدمت می کنند

وی در ارتباط با زوج‌های نابارور اظهار داشت: برنامه زوج‌های نابارور از دیگر اقدامات وزارت بهداشت است که این وزارت برای تکمیل پروژه‌های ناباروری و کمک مالی به بیماران تأمین منابع مالی لازم را انجام می‌دهد.

آقاجانی با اشاره به تامین نیروی پزشک متخصص در مناطق محروم بیان کرد: دراین راستا دو هزار و ۱۹۰ پزشک متخصص در قالب نیروهای طرحی در کشور اقدام به خدمت رسانی در مناطق محروم می کنند.

وی ادامه داد: همچنین کلینیک‌های ویژه دانشگاه‌ها و بازسازی فضاهای اقامتی بیمارستان‌ها نیز باید با سرعت بیشتری انجام شود که در این بخش اعتبار بخش گردشگری سلامت، اقدامات کاهش سزارین و برنامه درمان سکته‌های قلبی در ۳۱ بیمارستان کشور انجام خواهد شد.

وی آخرین مهلت بازسازی فضاهای اقامتی را تا پایان اسفند ماه اعلام و اضافه کرد: در این زمینه اعتبارات کامل به بیمارستان ها داده شده که با توجه به اهمیت تجهیز اتاق های عمل چنانچه بیمارستان ها پیشرفتی نداشته باشند از تخصیص اعتبار دولتی نیز بهره مند نخواهند شد.

معاون نظارت بر درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارتباط با کیفیت اجرای هتلینگ در سطح کشور توضیح داد: متاسفانه در این خصوص عملکرد بیمارستان ها بسیار متفاوت است در حالیکه بازسازی بیمارستان ها با دیوارپوش زیبا و استاندارد بسیار بااهمیت و قابل توجه است.

وی عنوان کرد: در همین راستا باید نوع بازسازی، دیزاین، سلیقه و رنگ‌آمیزی طبق دستورالعمل ابلاغ شده اجرایی شود.

تنها ۴۰ درصد حقوق پزشکان بیمارستانی مشهد پرداخت شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با اشاره به انتقاد برخی از نمایندگان مجلس از ده برابر شدن حقوق پزشکان اظهار داشت: اعلام این آمار باعث نارضایتی سایر پرسنل بیمارستانی و تاثیر نامطلوب بر عملکرد شان شده است در حالیکه از مجموع حقوق پزشکان مشهد تنها ۴۰ درصد تاکنون پرداخت شده است.

مصطفی مهرابی بهار افزد: معوقات بیمه ها نیز هفت تا هشت ماه تاخیر دارد که این امر درکنار دریافتی ۳۵ درصدی و خرید تجهیزات بیمارستانی مشکلات جدی را به وجود آورده است.

وی با اشاره به طرح سلامت و وضعیت قابل قبول بیمارستان‌ها پس از اجرای این طرح عنوان کرد: در گذشته استانداران، فرمانداران و امامان جمعه طی نامه‌ای برای دریافت تخفیف به بیماران می دادند که در حال حاضر با بهبود حمایت‌های مالی طرح تحول سلامت و کاهش هزینه‌های مردم دیگر این کار انجام نمی‌شود.

 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست بیان کرد: بر اساس آمار ارائه شده طرح تحول نظام سلامت اقتصاد بیمارستانی را نجات داده است.

محمد هادی سعیدمدقق افزود: البته اجرای صحیح تر این طرح با مشکلاتی از جمله پرداخت بیمه‌ای و عدم نقدینگی در بیمارستان‌ها مواجه بوده که نیازمند تدبیر مسئولان امر است.

وی با تاکید بر خودکفایی بیمارستان ها گفت: چنانچه بیمارستان ها نتوانند به خودکفایی واقعی برسند نمی توان آنالیز صحیحی از اقتصاد بیمارستانی ارائه داد که نتیجه آن شکست طرح تحول سلامت خواهد بود.

کد خبر 2973739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha