به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جهانگیر شامگاه شنبه در بازدید از زندان مرکزی زنجان، افزود: در خصوص تفکیک زندانیان براساس جرایم سبک و سنگین به خصوص مواد مخدر، اردوگاهی براساس جرم احداث شده تا زندانیان جرایم سبک و سنگین در یک بند نباشند چرا که منجر به باز آموزی و آموزش غلط می شود و ما سعی می کنیم این اتفاق نیفتد.
وی اشتغالزایی در زندانها را در اولویت کارها عنوان کرد و افزود: باید مسئولان بر تحقق این مهم مدیریت لازم را لحاظ کنند.
انصاری اظهار کرد: با تلاش مسئولان قضایی استان زنجان آمار زندانیان تحت قرار این استان نسبت به میانگین کشوری ۱۰ درصد پایین بوده که نشان دهنده تسریع در رسیدگی به پرونده های محاکم قضایی در استان است.
رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور به تفکیک جرایم در زندان ها اشاره کرد و گفت: باید فضا برای اصلاح و تربیت زندانیان فراهم شود و زندانیان جرایم سبک و سنگین در زندان کنار هم قرار نگیرند و از جرایم جایگزین استفاده شود.
جهانگیر افزود: زندان در حالت خیلی ضروری و به عنوان آخرین راه حل مطرح باشد و به جای زندانی کردن از مجازت های جایگزین استفاده کنیم.
وی تاکیدکرد: ۱۳۰ حرفه صنایع دستی در زندان ها برای زندانیان آموزش دیده می شود تا زندانی بعد از اتمام حبس خود بتواند در بیرون برای خود اشتغال ایجاد کند.
رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در خاتمه افزود: ۲۳۰ هزار زندانی در زندان های کشور دوره محکومیت خود را سپری می کنند.
نظر شما