به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از خانه مطبوعات هرمزگان، دومین نشست هیئت مدیره دوره ششم خانه مطبوعات هرمزگان با حضور اکثریت اعضا برگزار شد. در این نشست موضوع تجهیز و تحویل فرهنگسرای شهدای رسانه به اهالی رسانه استان و استقرار خانه مطبوعات در این فرهنگسرا مورد بررسی قرار گرفت.
حسن داوری رئیس خانه مطبوعات هرمزگان در این نشست عنوان کرد: یکی از اولویت های خانه مطبوعات هرمزگان ایجاد فضای فیزیکی مناسب برای بهره مندی اصحاب رسانه استان در راستای برگزاری نشست ها و دوره های آموزشی است.
وی همچنین با تاکید بر تلاش برای رفع مشکل فضای فیزیکی خانه مطبوعات استان، افزود: با استقرار خانه مطبوعات در فرهنگسرای رسانه، نشست ها و جلسات مختلف با مدیران مسئول و خبرنگاران برای بررسی و احصا چالش ها و مشکلات فعالان این عرصه برگزار و رفع این مشکلات از سوی خانه مطبوعات پیگیری خواهد شد.
فاطمه رکن الدینی مدیرعامل خانه مطبوعات هرمزگان نیز در این نشست بیان داشت: با توجه به دستور و تاکیدات دکتر جادری استاندار هرمزگان مبنی بر تسریع در تجهیز فرهنگسرای شهدای رسانه، امیدواریم این کار هرچه زودتر انجام شود. خانه مطبوعات نیز در این زمینه پیگیری های لازم را انجام خواهد تا پس از افتتاح این فرهنگسرا به عنوان یکی از خواسته های اهالی رسانه استان، کار تجهیز و تحویل آن نیز صورت گیرد.
نظر شما