۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۳۰

مديركل كميته امداد تهران:

۳۰ مركز نيكوكاری در سطح استان تهران فعاليت می کنند

۳۰ مركز نيكوكاری در سطح استان تهران فعاليت می کنند

مديركل كميته امداد تهران گفت: ۳۰ مركز نيكوكاری در سطح استان تهران فعاليت می كنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن ولیئی با بیان این مطلب افزود: پس از گذشت بیش از دو سال از آغاز فعالیت مراکز نیکوکاری در استان تهران تاکنون تعداد ۳۴ مرکز افتتاح شده است كه ۳۰ مركز آن هم اكنون فعال است.

وی با اشاره به آغاز فعالیت مراكز نیكوكاری، اظهار داشت: اولین مرکز نیکوکاری مسجد مالک اشتر در محله حشمتیه شمال شرق تهران نهم مرداد ماه سال ۱۳۹۲ افتتاح و فعالیت خود را آغاز کرد و سی و چهارمین مرکزی كه افتتاح شد مركز نیكوكاری آلوئک شهرستان پاكدشت در ۲۷ مرداد ماه امسال افتتاح و فعالیت خود را آغاز نمود.

مدیر كل كمیته امداد استان تهران با اشاره به اینكه از ابتدای فعالیت مراكز نیكوكاری ۵۷ هزارو ۶۰۳ نفر از خدمات این مراكز بهره مند شده اند،بیان داشت: در این راستا تاكنون مبلغ ۳۰ میلیارد و ۹۹۰میلیون و ۸۸۸ هزارو ۱۹۹ ریال جمع آوری و مبلغ ۲۵ میلیارد و ۶۱۵ میلیون و ۱۴۲ هزار و ۲۲۵ ریال هزینه شده است.

وی تصریح كرد: تعداد ۴ مرکز به دلیل مشكلات نیروی انسانی تعطیل شده و یک مرکز نیز با همكاری نیروی افتخاری به فعالیت خود ادامه می دهد.

ولیئی گفت: در این راستا روند فعالیت در مراکز نیکوکاری حرکتی رو به جلو و مثبت داشته به نحوی که رشدی چشمگیر در سال گذشته و شش ماهه اول امسال داشته است.

وی یادآور شد: فعالیت مراکز نیکوکاری در مناسبت ها و اعیاد ملی، مذهبی چشمگیرتر بوده و بعضاً ما در این آمارها شاهد آن هستیم که درآمد یک مرکز نیکوکاری در این مناسبت ها از درآمد كمیته امداد همان شهرستان بیشتر بوده است.مدیر كل كمیته امداد استان تهران گفت: میانگین سرانه كمك های جمع اوری شده ماهیانه هر مرکز در سال ۱۳۹۳ حدود ۵۵ میلیون و ۱۱۹ هزارو ۳۴۷ ریال و میانگین سرانه كمك های جمع آوری شده مراکز نیکوکاری در شش ماهه اول سال ۱۳۹۴ به حدود ۹۸ میلیون و ۴۶۶ هزار و ۵۵۸ ریال رسیده است كه شاهد حدود۷۸/۶ درصد رشد بوده ایم.

وی یادآور شد: همچنین حدود ۹۳۲ فرصت شغلی برای مددجویان مراکز نیکوکاری از ابتدای فعالیت فراهم شده است.

ولیئی با اشاره به اهداف تشكیل مراكز نیكوكاری گفت: تقویت فرآیند شناسایی، ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقیقی و حقوقی تأثیرگذار (از جمله نیکوکاران و موسسات خیریه) به منظور استفاده بهینه از ظرفیت آنان در راستای رفع مشکلات محرومین، تمرکز بر محله و محله‌گرایی در امور خیریه با محوریت مسجد، ایجاد همبستگی، تکافل و توازن اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ انفاق و نیکوکاری، شناسایی نیازمندان واقعی و کمک به رفع نیازهای ضروری آنها باتأکید بر توانمندسازی ایشان از اهداف تشكیل مراكز نیكوكاری است.

کد خبر 2974841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha