پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶

سرپرست معاونت میراث فرهنگی یزد:

دو اثر تاریخی یزد به ثبت ملی رسید

دو اثر تاریخی یزد به ثبت ملی رسید

یزد – سرپرست معاونت میراث فرهنگی یزد از ثبت ملی خانه تاریخی سید مجید ابریشمی و آب انبار محمدآباد میبد خبر داد.

محسن ذاکری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت های میراث فرهنگی استان یزد، اظهار کرد: رونق بافت تاریخی در این استان بسیار مورد توجه قرار دارد.

وی صنعت توریسم را در رونق اقتصادی منطقه تاثیرگذار دانست و افزود: باید ظرفیت های موجود به جهانیان معرفی شده و گردشگران خارجی و داخلی را جذب این دیار کرد.

ذاکری نیا یکی از جاذبه های یزد را خانه سید مجید ابریشمی دانست و گفت: این خانه تاریخی که مربوط به دوره قاجار – پهلوی است در آبان ماه جاری به ثبت ملی رسید.

وی با اشاره به اینکه این بنای تاریخی در بافت تاریخی یزد و در حریم مجموعه ثبتی مسجد جامع و مسجد شیخی ها قرار دارد، افزود: این خانه تاریخی از معماری منحصر بفردی برخوردار بوده و مصالح به کار رفته در آن خشت و آجر با پوشش گچ، کاشی و کاهگل است.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی تصریح کرد: کاربری خانه مجید ابریشمی فرهنگی خواهد بود.

ذاکری نیا همچنین از ثبت ملی آب انبار محمدآباد میبد خبر داد و افزود: مصالح بکار رفته در ساخت این آب انبار خشت، آجر و سنگ با ملات گل، ساروج و گچ است.

وی با اشاره به اینکه از این آب انبار در گذشته برای تامین آب مصرفی و شرب کشاورزان استفاده می شد، گفت: در حال حاضر آب انبار محمدآباد میبد به عنوان محلی مناسب برای تفریح مردم مورد استفاده قرار می گیرد.

کد خبر 2975399

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha