پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۵

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان:

سهم بانوان گلستان در اهدا خون ۴درصد است

سهم بانوان گلستان در اهدا خون ۴درصد است

گرگان- مدیر کل بانوان و امور خانواده استانداری گلستان از سهم سه و نیم تا چهار درصدی بانوان در اهدای خون در استان خبر داد و گفت: این سهم از میانگین ۱۲ درصدی کشوری بسیار پایین تر است.

به گزارش خبرنگار مهر، کلثوم غفاری در چهارمین کارگروه بانوان استانداری گلستان که ظهر دوشنبه در ساختمان شماره دو استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به افزایش شیوع بیماری های قلبی و عروقی در کشور و کم تحرکی افزایش اهای خون در بانوان می تواند به سلامت بیشتر آنان کمک کند.

وی با بیان این که اهدای خون می تواند جان بیماران زیادی را نجات دهد، گفت: در بحث سلامت بانوان استان در این کارگروه اقداماتی از قبیل تشکیل گروه کاری سلامت بانوان انجام شده و طرح (سبا) نیز در این راستا تعریف شده است.

غفاری با بیان اقدامات کارگروه بانوان اظهار کرد: یکی از اقدامات این کارگروه در راستای حمایت از حقوق کودکان بازدید از کانون اصلاح و تربیت شهرستان بود و امیدواریم بتوانیم در این راستا اقدامات موثرتری را برای حمایت از آنان انجام دهیم.

وی تصریح کرد: بیمه مهد کودک ها و معافیت مالیاتی آنان از جمله دیگر پی گیری هایی است که در این کارگروه انجام شده است؛ پی گیری کودکان بازمانده از تحصیل از دیگر دغدغه های ما در استان است.

غفاری با بیان این که بزرگترین دغدغه ما در حوزه بانوان اشتغال است، گفت: تاکنون هشت جلسه در خصوص اشتغال بانوان توسط این کارگروه برگزار شده و طرح نوغانداری به عنوان یک از طرح های اشتغال زا معرفی شده است.

وی افزود: در طرح نوغانداری روستاهای پایلوت استان با کمک جهاد کشاورزی مشخص شده است و هدف کوتاه مدت ما در این طرح ارتقا میزان فرآوری ابریشم و هدف بلند مدت ما ایجاد توتستان ها در مناطقی است که استعداد این موضوع را دارند.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری با بیان این که در سه کارگروه قبلی ۲۰ مصوبه داشتیم گفت: هماهنگی با خوشه فرش استان، استفاده بیشتر از ابریشم برای ایجاد ارزش افزوده، شناسایی نوغانداران جدید و قدیم و بازدید از استان های موفق در طرح نوغانداری از جمله مصوبات قبلی ما بوده است.

کد خبر 2975508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha