پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۹۴، ۹:۰۹

عضو شورای عالی سازمان بسیج طلاب و روحانیان:

طلاب در خط مقدم مقابله با جنگ نرم دشمن هستند

طلاب در خط مقدم مقابله با جنگ نرم دشمن هستند

زنجان - عضو شورای عالی سازمان بسیج طلاب و روحانیان کشور گفت: دشمن حوزه فرهنگی را مورد هجمه خود قرار داده است و در این میان طلاب در برابر این تهدیدها در خط مقدم مقابله با جنگ نرم دشمن هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی رضایی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران، بسیج را حاصل اندیشه هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) عنوان کرد و با اشاره به نقش بی بدیل این نهاد انقلابی در برقراری امنیت کشور اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) با تفکر هوشمندانه و آینده نگر خود رهاورد امنیت را در کشور رقم زدند.

عضو شورای عالی سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشوربه وظایف بسج طلاب در کشور اشاره کردو گفت: باید به اعتقادات مردم توجه  کنیم و ارتباطات بین مردم را بیشتر کرده و نسبت به خطراتی که در حوزه فرهنگی جامعه ما را مورد تهدید قرار داده است بصیرت خود را تقویت کنیم.

رضایی تاکید کرد: بسیج طلاب با هدف دفاع از آرمانها و دستاوردهای انقلاب اسلامی شکل گرفته است.

وی افزود: باید طلاب بسیجی ارتباط خود را با جوانان بیشتر کرده و به شبهات آنها پاسخ بدهند.

عضو شورای عالی سازمان بسیج طلاب و روحانیان کشور با اشاره به ناامیدی دشمن از جنگ سخت در برابر اراده مردم نظام جمهوری اسلامی، گفت: امروز دشمن با جنگ نرم در عرصه های فرهنگی و اجتماعی وارد عرصه شده است و در این میان طلاب در برابر این تهدید ها در خط مقدم مقابله با جنگ نرم دشمن هستند.

رضایی گفت: باید نسبت به خطراتی که در حوزه فرهنگی جامعه را مورد هجمه قرار داده است بیشتر توجه کرده و آگاهی خود را نسبت به این توطئه ها تقویت کنیم.

عضو شورای عالی سازمان بسیج طلاب و روحانیان کشور در خاتمه گفت: امروز دشمن با جنگ نرم حوزه فرهنگی را مورد هجمه خود قرار داده است.

کد خبر 2977022

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha