به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی لشکر پیاده ۲۸ کردستان، حجت الاسلام ابوالقاسم وفا در مراسم اختتامیه کلاس های دوره بصیرت همسران کارکنان قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان در مکتب الزهرا (س) کوی سازمانی امام رضا (ع) در سنندج گفت : بصیرت به معنای شناخت حق از باطل و تشخیص درست از نادرست است.
حجت الاسلام وفا عنوان کرد: امروز ما نیازمند تشخیص و شناخت درست در زندگی هستیم و خانواده ها به ویژه همسران و زنان نقش اساسی در این رابطه و آموختن آن به فرزندان خود دارند و باید با مطالعه و تحقیق در امر تربیت فرزندان کوشا باشند.
وی با بیان اینکه امروزه سبک زندگی تغییر کرده است، اظهارداشت: امروز نیاز خانواده ها هم به نسبت گذشته بیشتر شده و در مقابل هم هجمه های دشمنان هم وسیع تر شده است.
وی ادامه داد: با توجه به همجه فرهنگی دشمن و وجود ناهنجاری های زیاد در فضاهای مجازی باید تلاش کنیم که خانواده ها آسیب نبیند چرا که امروز دشمن قصد پرورش خانواده های بی تفاوت نسبت به دین وارزش های انقلابی را دارد.
رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امروز شبکه های ماهواره نیز با تهیه فیلم هایی با زبان فارسی سعی در تغییر ماهیت خانواده های ایرانی دارند.
حجت الاسلام وفا بیان کرد: ملت ایران دارای فرهنگ غنی سرشار از خودشناسی و خداشناسی هستند و سنت و آئین های دینی و قومی ما همواره بهترین تاثیرگذاری را در تربیت فرزندانمان داشته است.
وی ادامه داد: نباید ما به تبلیغات دشمن توجه کنیم و وارد عرصه ای از زندگی شویم که مفهوم عشق و محبت، فرهنگ و دین مبین اسلام به تمسخر بیگانگان گرفته شود.
رئیس عقیدتی سیاسی قرارگاه عملیاتی لشکر ۲۸ پیاده کردستان هم گزارشی از فعالیت های فرهنگی در کوی سازمانی را بیان کرد و گفت: تمامی فعالیت های فرهنگی در کوی سازمانی در مسجد امام حسین (ع) با استقبال پرشور کارکنان و خانواد ها برگزار می شود.
همچنین در این مراسم پیام امیر پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خصوص برگزاری چهل و سومین دوره بصیرت در جمع حاضر توسط آقای رسول نکوفر مسئول آموزش عقیدتی سیاسی قرائت شد.
نظر شما