پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۴

رئیس فوریت‌های پزشکی خوزستان:

خدمات فوریت‌های پزشکی تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد

خدمات فوریت‌های پزشکی تا بازگشت آخرین زائر ادامه دارد

چذابه ـ رئیس فوریت‌های پزشکی خوزستان گفت: خدمات بهداشتی فوریت‌های پزشکی به صورت شبانه روزی ارائه می‌شود و تا بازگشت آخرین نفر زائران از کربلا این خدمات رسانی ادامه خواهد داشت.

شهریار میرخشتی در جریان بازدید از مرز چذابه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فوریت‌های پزشکی در اصل در مقوله پیش بیمارستانی، فعالیت می‌کند اما در بحث خدمات رسانی به زائران حسینی نیز خدماتی را در مرز‌ها ارائه می‌دهیم.

وی افزود: خدمات ارائه شده از سوی فوریت‌های پزشکی خوزستان، شامل اتوبوس آمبولانس، آمبولانس و آمبولانس موتوری است که به صورت ۲۴ ساعته در مرز چذابه خدمات رسانی دارند.

رئیس فوریت‌های پزشکی خوزستان تصریح کرد: در مرز شلمچه نیز مرکز فوریت های دانشکده علوم پزشکی آبادان، حضور دارند و خدمات در آن مرز هم به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌شود.

میرخشتی بیان کرد: در این ایام، دانشگاه علوم پزشکی در حال خدمات رسانی در بخش‌های درمانی و بهداشتی به صورت شبانه روزی در دو پایانه مرزی شلمچه و چذابه خوزستان است.

وی عنوان کرد: خدمات درمانی فوریت‌های پزشکی خوزستان در مرز شامل آمبولانس، پزشک، پرستار و دارو است.

رئیس فوریت‌های پزشکی خوزستان ادامه داد: خدمات بهداشتی فوریت‌های پزشکی استان نیز شامل بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها است. همکاران ما به صورت شبنه روزی مشغول خدمات رسانی هستند و تا بازگشت آخرین نفر زائران از کربلا به خدمات رسانی خود ادامه می‌دهند.

میرخشتی با اشاره به حضور حداقل یک پزشک در هر شیفت گفت: سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و پنج دستگاه آمبولانس در مرز چذابه مستقر کردیم و در صورتی که به تعداد زائران افزوده شود قطعا با توجه به نیاز، امکانات را نیز افزایش خواهیم داد.

کد خبر 2978306

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha