پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

رئیس سازمان اوقاف خبرداد:

اطعام و اسکان زائران اربعین در مسیر بازگشت توسط اوقاف

اطعام و اسکان زائران اربعین در مسیر بازگشت توسط اوقاف

رئیس اوقاف با اشاره به اینکه موکب های سازمان اوقاف ۳ تا ۵ روز پس از اربعین آماده خدمت رسانی به زائران است ، گفت: اطعام و اسکان زائران اربعین در مسیر بازگشت به صورت ویژه از سوی اوقاف پیگیری می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در همایش سراسری معاونین و مدیران کل ستادی و مدیران کل اوقاف استانها با اشاره به اقدامات پیش بینی شده برای خدمت رسانی به زائران اربعین، اظهارداشت: استانهای ایلام و خوزستان به عنوان میزبان و استانهایی که به عنوان معین و کمک رسان انتخاب شده اند، هماهنگی های لازم را با یکدیگر به منظور هم افزایی و تسریع در ارائه خدمات انجام دهند.

حجت الاسلام محمدی تاکید کرد: ضروری است، هماهنگی لازم با دستگاههای مرتبط و همچنین با خیرین، مردم، هیات امنای بقاع متبرکه و متولیان موقوفات برای جمع آوری کمک های مردمی و نذور صورت گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه عمده مشکل و نیاز زائران اربعین پس از اربعین و در مسیر بازگشت است، افزود: به جهت غیرفعال شدن موکب های مردم عراق پس از اربعین در مسیر بازگشت زائران با مشکلاتی مواجه می شوند که ضروری است موکب های ایجاد شده از سوی اوقاف آمادگی لازم را برای ارائه خدمات در مسیر بازگشت داشته باشند و با ذخیره سازی موادغذایی، اطعام زائران را در مسیر بازگشت به نحو مطلوبی انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه اطعام زائران در مسیر برگشت و همچنین اسکان در مرز در دستور کار سازمان اوقاف است، افزود: لازم است دبیرخانه ای دائمی برای خدمت رسانی به زائران اربعین در سازمان اوقاف ایجاد شود تا در طول سال برای ارائه خدمات به زائران برنامه ریزی کند.

حجت الاسلام محمدی در پایان خاطرنشان کرد: نیازمندیم تا فرهنگ سازی لازم در میان مردم عزیزمان صورت گیرد تا در داخل کشور نیز همانند مردم عراق موکب ها و امکاناتی برای اطعام و اسکان زائران اربعین حسینی در این ایام ایجاد شود

کد خبر 2978390

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha