پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۴۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

اولین همایش سراسری لبیک یا حسین در زنجان برگزار می شود

اولین همایش سراسری لبیک یا حسین در زنجان برگزار می شود

زنجان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان محورهای فراخوان اولین همایش سراسری لبیک یا حسین را اعلام کرد و گفت: اولین همایش سراسری لبیک یا حسین در زنجان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفی یاری ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران افزود: موضوعات این فراخوان عبارت است از لبیک یا حسین از ظهر عاشورا تا صبح ظهور، لبیک یا حسین بیداری اسلامی و آزادگان جهان، لبیک یا حسین شهداء، ایثار و دفاع مقدس، لبیک یا حسین  و سبک زندگی اسلامی، لبیک یا حسین و رسالت خواص، لبیک یا حسین عرفان و حماسه، لبیک یا حسین مقاومت و بصیرت، لبیک یا حسین از ادعا تا عمل، لبیک یا حسین مبارزه با استکبار جهانی، لبیک یا حسین و مقابله با تفکرات انحرافی و تکفیری و لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است.

وی یادآور شد: رشته های شرکت در این فراخوان شامل علمی و ادبی که شامل داستان، شعر، دلنوشته، متن ادبی و مقاله است و رشته هنری شامل نماهنگ، فیلم کوتاه (داستانی و مستند)، خطاطی، نقاشی و خط، گرافیک، عکس، پوستر است و فضای مجازی شامل وب سایت، وبلاگ و شبکه های اجتماعی است و بخش ویژه شامل سرود و آوا، تواشیح، مداحی، ایده های نو است.

حجت الاسلام صفی یاری ابراز داشت: شرکت در این فراخوان برای عموم آزاد است و شرکت کنندگان می توانند در یک یا چند رشته آثار خود را ارسال نمایند و همچنین آثار باید از استانداردهای علمی مربوط به رشته مورد نظر برخوردار باشند وآثار الزاماً باید با موضوعات اعلام شده منطبق باشد در غیر اینصورت در داوری شرکت داده نخواهند شد.

وی گفت: کمک هزینه سفر به عتبات عالیات، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس و جوایز نفیس فرهنگی جوایز نفرات اول تا سوم هر بخش این همایش سراسری است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان مهلت ارسال آثار به این همایش را ۱۱ آذر ماه مصادف با اربعین حسینی لغایت ۲۲ فروردین ۹۵ اعلام کرد و تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این همایش سراسری می توانند آثار خود را به نشانی دبیرخانه به آدرس زنجان: جاده گاوازنگ، مجتمع ادارات، اداره کل تبلیغات اسلامی ارسال کنند.

کد خبر 2979229

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha