به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قربانعلی دری نجف آبادی در خطبه های نماز عبادی سیاسی روز جمعه اراک با گرامیداشت یاد شهدای نیروی دریایی افزود: نیروهای ارتش و سپاه در دریا، اقتدار ویژه و حضور آگاهانه و قدرتمندانه ای دارند که جای تقدیر دارد و باید این حضور پررنگ تر شود تا اقتدار و امنیت ایران اسلامی را به تمام دنیا نشان دهد.
وی با اشاره به ساقط شدن هواپیمای روسیه توسط ترکیه در روزهای اخیر گفت: ترکیه ای ها اشتباه استراتژیکی که انجام دادند و هواپیمای روسیه را ساقط کردند و این حادثه ای بود که در آن شیطنت دیده می شد و باید از این بابت عذرخواهی می کردند.
امام جمعه اراک افزود: در حالی که روسیه با ترورسیم مبارزه می کند، ترکیه در حمایت از تروریسم هواپیمای آنها را منفجر کردند.
دری نجف آبادی تصریح کرد: متاسفانه تا امروز برخی از کشورهای اطراف ما از امتحانات خود موفق بیرون نیامدند، همچون آل سعود که با بی مسئولیتی باعث از بن رفتن ۷۵۰۰ انسان بی گناه شدند و باید در مقابل این جنایت ها جوابگو باشند.
وی یادآور شد: امروز باید در برابر شیطنت ها و توطئه های شیطان بزرگ و عمالشان آگاهی خود را ارتقا بدهیم و هوشمندانه عمل کنیم.
امام جمعه اراک اظهار داشت: ما در منطقه ای زندگی می کنیم که دشمن قصد دارد نقشه این منطقه را به میل خود تغییر دهد و کشورهایی همچون روسیه و عراق را رها نمی کنند تا بتوانند به اهداف خود دست یابند.
دری نجف آبادی به روز مجلس و شهادت آیت الله مدرس و انتخابات مجلس پیش رو اشاره کرد و گفت: امیدواریم کسانی در مجلس حضور پیدا کنند که در مقابل دشمن بایستند و طمعی نداشته باشند، خالصانه و به دور از هر وابستگی خدمت کنند و تمام هدفشان در خدمت به مردم و کشور خلاصه شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی درسخنان خود همچنین به روزجهانی همبستگی با ملت فلسطین، روز بزرگداشت شیخ مفید و میرزا کوچک خان جنگلی، روز معلولین، روز جهانی مبارزه با ایدز اشاره کرد.
نظر شما