به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، محمدعلی نجفی با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون ۳۵۰ کیلومتر راه روستایی در استان گیلان آسفالت شده است اظهار کرد: دولت با تلاش برای توسعه زیر ساخت ها، تلاش می کند میزان ماندگاری مردم در روستاها را افزایش داده و از مهاجرت آنان به شهرها بکاهد.
وی افزود: بر همین اساس، توسعه زیر ساخت ها را در منطقه پیگیری می کنیم تا از این طریق بتوانیم خدمات را در روستاها ارتقاء بخشیم.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه اهتمام خوبی در بخش راه ها صورت گرفته گفت: برای انجام این طرح ها، ۵۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
نجفی ادامه داد: با میزان یاد شده، آسفالت راه های روستایی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ تا ۷۰ درصد رشد داشته است.
وی اجرای این پروژه ها را نویدی امیدوارکننده برای توسعه همه جانبه استان دانست و افزود: افتتاح آسفالت راه روستایی سی پل - شوئیل یکی از طرح های برجسته ای است که باعث تحقق خواسته ها و مطالبات مردم این سامان شده وقطعاً این اقدامات با اهتمام بیشتری استمرار خواهد داشت.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: برای تحقق پروژه آسفالت ۱۰ کیلومتری راه سی پل - شوئیل که ۲۵ روستا از مزایای آن بهره مند می شوند، دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه گذاری شده است.
نظر شما