پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۸

رئیس دانشگاه الزهرا(س):

توانمندی زنان دانشگاهی کشور در سطح جهانی ناشناخته است

توانمندی زنان دانشگاهی کشور در سطح جهانی ناشناخته است

اردبیل – رئیس دانشگاه الزهرا(س) تأکید دارد که توانمندی زنان کشور به‌ویژه زنان دانشگاهی در سطح جهانی و کشورهای منطقه ناشناخته است.

به گزارش خبرنگار مهر، انسیه خزعلی ظهر شنبه در مراسم امضا تفاهم‌نامه شش دانشگاه کشور با اتحادیه دانشگاه‌های قفقاز تصریح کرد: دانشگاه‌های ایران در بین کشورهای منطقه شناخته‌شده نیست و متأسفانه یا به دلیل کم‌کاری خود دانشگاه‌ها و یا تبلیغات منفی نتوانسته‌اند پتانسیل‌های خود را نشان دهند.

وی بابیان اینکه در این میان ظرفیت و توانمندی زنان دانشگاهی نیز ناشناخته است، اضافه کرد: این در حالی است که ۶۰ درصد قبولی دانشگاه‌های ما را دختران و زنان تشکیل می‌دهند و بسیاری از مبتکران و نوآوران ما زنان هستند.

رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به اینکه این دانشگاه ۱۰ هزار دانشجوی زن داشته و اغلب اعضای هیئت‌علمی آن نیز زنان هستند، اضافه کرد: این دانشگاه در رقابت با دانشگاه‌های بزرگ توانمندی خود را به‌خوبی نشان داده است.

خزعلی چشم‌انداز ترسیم‌شده برای این دانشگاه را دانشگاه جامع برتر عنوان و تأکید کرد: زنان منطقه به دلیل اشتراکات در فرهنگ و دین می‌توانند از پتانسیل‌های علمی این دانشگاه به‌ویژه در امر نوآوری بهره گیرند.

وی با تأکید بر اینکه برای توسعه همکاری با دانشگاه‌های منطقه می‌توان پروژه‌ها و آموزش‌های مشترک تعریف کرد، اضافه کرد: دانشگاه الزهرا به دلیل اینکه در شهر ارومیه شعبه دارد، می‌تواند در توسعه روابط بین‌الملل علمی نقش‌آفرینی کند.

وی خواستار برگزاری همایش مشترک درزمینهٔ مطالعات زنان و برگزاری مسابقات ورزشی با رعایت حدود تعریف‌شده به میزبانی شعبه ارومیه این دانشگاه شد و تأکید کرد: درعین‌حال در راستای برقراری دوره‌های آموزش بلندمدت و کوتاه‌مدت ازجمله مطالعات زنان، زبان و ایران‌شناسی می‌توان اقدام کرد.

عقد تفاهم‌نامه دانشگاه علامه با ۳۰ کشور

در این مراسم معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی نیز با اشاره به فعالیت ۱۱ دانشکده و همکاری موسسه آموزش عالی بیمه اکو و شش پژوهشکده با این دانشگاه تأکید کرد: ۴۷ گروه آموزشی در دانشگاه فعال است و ۱۷ هزار دانشجو اشتغال به تحصیل‌دارند.

نادر نعمت الهی با اشاره به تحصیل دو هزار دانشجوی دکتری، هشت هزار دانشجوی کارشناسی ارشد و هفت هزار دانشجوی کارشناسی تصریح کرد: در دو سال گذشته سیاست‌های این دانشگاه تغییریافته و در رشته‌های علوم انسانی و علوم اجتماعی به دنبال تبادل علمی با دانشگاه‌های منطقه است.

وی افزود: به همین منظور ۳۰ تفاهم‌نامه همکاری با کشورهای مختلف منعقد شده و چهار مورد نیز به اجرا درآمده است.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: این دانشگاه آماده انجام فعالیت‌های فرهنگی و پژوهشی مشترک با دانشگاه‌های منطقه و تبادل استاد و دانشجو است.

کد خبر 2980436

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha