پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۵:۰۴

هنرمند بسیجی کرمانشاهی «خلیل چاله چاله» درگذشت

هنرمند بسیجی کرمانشاهی «خلیل چاله چاله» درگذشت

کرمانشاه- هنرمند بسیجیکرمانشاهی استاد «خلیل چاله چاله» ساعاتی پیش درگذشت.

شهاب متقی فر در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام خبر درگذشت هنرمند بسیجی کرمانشاهی استاد «خلیل چاله چاله»، اظهار داشت: متاسفانه ساعاتی پیش ایشان در منزل شخصی خود به رحمت خدا رفتند.

مسئول انجمن موسیقی بسیج هنرمندان استان کرمانشاه افزود: استاد چاله چاله از بزرگان موسیقی کرمانشاه بودند که در جشنواره های موسیقی در بخش هنرمندان نیز حضوری چشمگیر داشتند.

وی افزود: در خصوص زمان و مکان مراسم ختم این هنرمند به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، استاد خلیل چاله چاله از نوازندگان چیره دست و با سابقه تار در سال ۱۳۲۷ در کرمانشاه متولد شد.  وی از سال ۱۳۶۷ تا سال ۱۳۷۰ مسئول و سرپرست ارکستر صدا و سیمای مرکز کرمانشاه بود و در سال ۱۳۶۷ در چهارمین جشنواره موسیقی فجر گروه مقام دوم را در کشور کسب کرد. به همت این هنرمند ارجمند صدا و سیمای کرمانشاه ظرف چند دهه گذشته توانسته افتخارات زیادی را در زمینه موسیقی کسب کند.

از دیگر فعالیت های این هنرمند تشکیل گروه موسیقی اوج به سرپرستی و آهنگسازی خود ایشان بود. وی به همراه این گروه کنسرتهای زیادی را در کرمانشاه، تهران و دیگر نقاط کشور اجرا کرده و در جشنواره های مختلف موسیقی شرکتی فعالانه داشت.  وی اخیرا سرپرست گروه پیش کسوتان موسیقی کرمانشاه بود.

کد خبر 2981649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha