به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه اينديا ديلي،"پرويز مشرف " گفت :"هر كشوري منافع ملي خاص خود را دارد، آمريكا نيز در برابرهند، چين وهر كشور ديگري منافع خود را در منطقه داراست."
مشرف افزود:" آنها استراتژي خود را بر اساس منافع خود شكل مي دهند."
وي خاطر نشان كرد كه حتي اگر پاكستان نتواند به چنين قراردادي دست پيدا كند، اما گزينه هاي خود را دارد.
بنا بر اين گزارش پاكستان درخواستهاي خود را از جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا براي توسعه تكنولوژي هسته اي با اين كشور افزايش داده است.
به نوشته اين روزنامه، مشرف چندان خوشحال نيست و شگردهاي آن براي جلب نظر آمريكا پس از حملات تروريستي 11 سپتامبر آرام آرام رو به شكست است.
ماه گذشته بوش از پاكستان خواست دربرابر همكاري هسته اي آمريكا و هند بردباري پيشه كند، اما در اظهارات خود چنين توافق هسته اي مشابهي را در آينده با پاكستان نه متعهد شد و نه منتفي دانست.
پاكستان در مركز نگرانيهاي بين المللي درباره گسترش تسليحات كشتار جمعي قراردارد و اين نگرانيها از زماني كه عبدالقدير خان دانشمند هسته اي پاكستان در سال 2004 كه تاييد كرد اسرار هسته اي را در اختيار ليبي، ايران و كره شمالي گذاشته است فاش شد .
پاكستان و هند كه سه بار باهم وارد جنگ شده اند در مي سال 1998 دست به آزمايش كلاهكهاي هسته اي زدند كه موجب شد دو كشور در سال 2002 در آستانه جنگ هسته اي احتمالي قرار گيرند .
نظر شما