پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۵

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین:

مانور زنگ ایمنی محک آموخته‌های دانش‌آموزان است

مانور زنگ ایمنی محک آموخته‌های دانش‌آموزان است

قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش قزوین، از مانور زنگ ایمنی مدارس در برابر زلزله به عنوان محک آموخته‌های امدادی دانش‌آموران و فرصتی برای تقویت آمادگی آنان برای مقابله با زلزله یاد کرد.

سالار قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با همکاری نهادهای مربوطه٬ آموزش امدادی به دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی صورت می‌گیرد و آنان نکات لازم را برای نجات جان خود و کمک به دیگران در مواقع بروز حوادث احتمالی فرامی‌گیرند.

وی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش یک فرصت و ظرفیت برای رفع مشکلات جامعه در حوزه‌های مختلف است که کاهش حوادث و تلفات ناشی از آن از جمله این موارد به شمار می‌رود و تحقق آن در گرو همکاری تمام دستگاه‌ها٬ مردم و مسئولان است.

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین تصریح کرد: برای انتقال مفاهیم مورد نظر در هر حوزه لازم است پیش از هر چیز به قشر کودک و نوجوان پرداخته شود که ظرفیت آن در آموزش و پرورش مهیاست و به واسطه حضور دانش‌آموزان در مدارس به عنوان نمایندگانی از تمام خانواده‌ها و نهادها می‌توان مفاهیم امدادی را به همه قشرهای جامعه آموزش داد.

قاسمی یادآور شد: در این مانور٬ دانش‌آموزان علاوه بر سنجش آمادگی خود در برابر زلزله٬ همکاری و همدلی را نیز برای نجات جان یکدیگر تکرار و تمرین می‌کنند.

وی اظهار امیدواری کرد؛ برگزاری این قبیل برنامه‌ها زمینه‌ساز ارتقای سطح آمادگی در مدارس برای پاسخگویی مناسب به حوادث و تقویت روحیه همدلی و کمک به هم‌نوع باشد.

مانور زنگ ایمنی مدارس در برلبر زلزله با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش٬ جمعیت هلال‌احمر٬ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان قزوین برگزار شد.

استان قزوین حدود یک‌هزار و ۵۰۰ مدرسه دارد و سال گذشته زنگ ایمنی در برابر زلزله در ۵۴۰ مدرسه این استان نواخته شد.

کد خبر 2982356

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha