دكتر محسن طاهري محمودي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر تاكيد كرد: نداشتن سرويس هاي بهداشتي در اين تعداد از مدارس از يك طرف و نامناسب بودن شرايط سرويس هاي بهداشتي ساير مدارس از سوي ديگر ، منجر به آسيب هاي گوارشي و انتقال اين نوع بيماري هاي خطرناك به خانواده ها و افراد خارج از مدارس خواهد شد.
وي تصريح كرد: چنانچه مدرسه اي فاقد امكانات بهداشتي مناسب باشد ، دانش آموزان خواسته و ناخواسته مجبور مي شوند به مدت 5 تا 7 ساعت مثانه خود را پر نگاه دارند و اين امربه علت كم رويي و خجالت در دختران بيش از پسران ديده مي شود.
طاهري محمدي هشدار داد: اين مكشلات در كوتاه مدت دانش آموزان را دچار نوعي عادت به نگاه داشتن ادرار مي كند كه عواقب سوء در پي خواهد داشت.
اين جراح و متخصص كليه و مجاري ادراري توصيه كرد: مسئولان به منظور جلوگيري از بيماري هاي عفوني و ادراري در دانش آموزان ، تعداد سرويس بهداشتي مدارس را با كيفيت كافي افزايش داده و حداقل براي كودكان دبستاني و نوجوانان دوره راهنمايي ، روزي 15 دقيقه را براي آموزش استفاده صحيح از اين مكان ها اختصاص دهند.
نظر شما