ملک محمد قربان پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه تقاضای سرمایه گذاری در استان افزایش یافته است، عنوان کرد: تقاضای سرمایه گذاری در استان چهارمحال و بختیاری توسط بخش خصوصی۲۰۰ درصد افزایش یافته است.
وی عنوان کرد: چهارمحال و بختیاری ظرفیت های سرمایه گذاری بسیاری دارد که هم اکنون در حوزه های مختلف توسط بخش خصوصی تقاضای سرمایه گذاری شده است.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این استان زمینه های بسیاری برای سرمایه گذاری در بخش های صنعتی، ورزشی، گردشگری و... دارد.
وی در ادامه یادآور شد: باید زمینه ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاری به استان ایجاد شود و تلاش شود که بخش خصوصی در استان سرمایه گذاری کند.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: حل مشکل بیکاری در استان چهارمحال و بختیاری نیازمند سرمایه گذاری در حوزه های مختلف است.
وی بیان کرد: حوزه گردشگری استان چهارمحال و بختیاری یکی از مهمترین حوزه ها است که نیازمند سرمایه گذاری است.
سرپرست دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری جاذبه های گردشگری بسیاری دارد که باید با توسعه زیرساخت ها زمینه ورود مسافر و گردشگر به استان را فراهم کرد.
نظر شما