پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۷

بارش در مهران شدت گرفت؛

خودروهای گرفتار در پارکینگ‌های خاکی/اختلال در تردد زائران پیاده

خودروهای گرفتار در پارکینگ‌های خاکی/اختلال در تردد زائران پیاده

ایلام-بارش باران شدید که از دیشب در شهر مهران آغاز شده همچنان در این شهر ادامه دارد و زائران را دچار مشکلاتی کرده است.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: اتوبوس های مستقر در پایانه برای انتقال زائران آماده جابجایی آنها هستند اما به دلیل بارش باران کندی تردد در این مسیر محسوس است.

با توجه خاکی بودن مکانهای در نظر گرفته شده برای پارک خودروها و بارش شدید باران، جابجایی خودروهای پارک شده زائران در پارکینگ های سطح شهر مهران با مشکل مواجه است.

مسئولان ذیربط در تلاش هستند روند عبور و مرور را در شهر مهران و مشکلات مربوط به پارکینگ خودروها را بر طرف کنند که این موضوع علاوه بر زمان بر بودن، به دلیل بارش شدید باران، موجب تاخیر در ترددها شده است.

پایگاه های پلیس راه مستقر در شهر مهران در حال خدمات رسانی به زائران و فراهم کردن شرایط برای تردد خودروهای حامل زائران هستند.

روز گذشته بیش از ۷۵ هزار زائر از طریق مرز مهران به کشور باز گشته اند و روند بازگشت زائران همچنان در حال افزایش است ضمن اینکه مسئولان ستاد اربعین استان ایلام، تدابیر لازم را برای انتقال زائران از پایانه تا پارکینگ ها با استفاده از اتوبوس های شرکت واحد فراهم کرده اند.

بارش ۱۸ میلی متری باران در مهران

مدیر کل هواشناسی استان ایلام در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: از ابتدای ورود سامانه بارشی به آسمان استان تا صبح امروز به طور میانگین ۴۳ میلی متر باران در استان باران باریده است.

یوسف شیخ الملوکی افزود: پیش بینی ها همچنان نشان از استقرار این سامانه در آسمان استان طی امروز و فردا دارد.

وی گفت: با ورود این سامانه به استان تا کنون شهرستانهای آبدانان با ۹۴، بدره با ۹۰ و دره شهر با ۷۲ میلی متر بیشترین بارش ها را به خود اختصاص دادند.

مدیرکل هواشناسی استان ایلام افزود: در شهرستان های لومار ۵۲، ارکواز ملکشاهی ۴۲، دهلران ۲۲ ، مهران ۱۸ ، ایوان ۱۶،سرابله ۱۱ و ایلام ۸ میلیمتر بارش باران به ثبت رسیده است.

سامانه بارشی از دیروز وارد آسمان استان ایلام شد و سراسر استان را تحت تاثیر قرار داد که در مناطق مختلف استان بارش باران منجر به آبگرفتگی معابر و مسیلها شده است.

در شهرستان مهران نیز بارش باران برای زائران اربعین حسینی مشکلاتی را به همراه داشته و در تردد آنها اختلال ایجاد کرده است.

کد خبر 2990108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha