به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السفیر، «سلیمان فرنجیه» رئیس حزب «المرده» لبنان با «بشاره الراعی» اسقف مارونی های لبنان دیدار و گفتگو کرد.
بر اساس این گزارش، وی در جریان این دیدار در خصوص برخی اخبار مبنی بر کاندیداتوری وی برای عهده دار شدن پست ریاست جمهوری در طرح جدید «سعد الحریری» گفت: منتظر هستم تا سعد الحریری این مسأله را به صورت رسمی اعلام کند.
فرنجیه در ادامه با بیان اینکه هدف اصلی وی دست یابی به کرسی ریاست جمهوری نیست، تصریح کرد: هدف اصلی من حل و فصل اختلافات و رسیدن به یک تفاهم میان گروه های سیاسی مختلف است.
وی همچنین اظهار داشت: من هیچگاه از حزب الله نمی خواهم که مواضع جریان المستقبل را اتخاذ کند و همین طور برعکس، جریان المستقبل نیز مجبور به پذیرش مواضع حزب الله نیست.
رئیس جریان المرده تصریح کرد: در صورت تصدی پست ریاست جمهوری برای تصویب قانون انتخاباتی که یک توازن ملی در آن وجود داشته باشد، تلاش خواهم کرد.
وی همچنین تأکید کرد: در این میان گروه های سیاسی مختلف (حزب الله و المستقبل) شاید نگرانی هایی داشته باشند که باید تضمین های لازم برای رفع این نگرانی ها به آنها داده شود.
فرنجیه در بخش دیگری از سخنان خود به روابطش با دولت دمشق و بشار اسد اشاره کرده و گفت: چرا روابط من با اسد را نقطه ضعف باید تلقی کرد؟ به نظر من این روابط، نقطه قوت است. چرا زمانی که دوستان من به حمایتم احتیاج دارند باید پشت آنها را خالی کنم؟
از سوی دیگر، عربستان سعودی که گفته می شد با طرح الحریری برای ریاست جمهوری فرنجیه مخالف بود، موافقت خود با این مسأله را اعلام کرده است. «علی العسیری» سفیر ریاض در بیروت در خصوص طرح اخیر الحریری تصریح کرده است: عربستان سعودی از این طرح حمایت می کند و آن را مبارک می داند.
گفتنی است، در صورتی که حزب الله لبنان حمایت خود را از فرنجیه اعلام کند، وی ریاست جمهوری این کشور را بر عهده خواهد گرفت.
نظر شما