به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از «سما نیوز»، با پهلو گرفتن کشتی نیروی دریایی پاکستان در سواحل کشور سریلانکلا نیروی دریایی این کشور برای استقبال از این کشتی پاکستانی به نام «شمشیر» مراسم استقبال باشکوهی را ترتیب داد. در این مراسم سفرای دو کشور، وزراء، افسران ارشد نظامی، اعضای کمیسیون عالی پاکستان، اعضای انجمن پاکستان و تجار و بازرگانان شرکت داشتند.
کاپیتان سید رضوان خالد فرمانده این عملیات گفت: دو کشور پاکستان و سریلانکا روابط عمیقی از لحاظ فرهنگی و تاریخی با هم دارند. روابط بین پاکستان و سریلانکا مبتنی بر احترام متقابل است. وی تلاش سریلانکا را برای مبارزه و ریشه کنی تروریسم ستود.
ویدر ادامه تصریح کرد: سریلانکا به جهت استراتژیک و وضعیت خوب اقتصادی صلاحیت تبدیل شدن به مرکز تجارت دریایی جهانی را دارد.
نظر شما