پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶

مهلت ارسال آثار به نمایشگاه عکس «فراموش نخواهیم کرد» تمدید شد

مهلت ارسال آثار به نمایشگاه عکس «فراموش نخواهیم کرد» تمدید شد

دبیرخانه نمایشگاه عکس «فراموش نخواهیم کرد» مهلت ارسال آثار به این رویداد را تا ۳۰ آذر ماه تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیرخانه نمایشگاه عکس «فراموش نخواهیم کرد» که با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبر مبنی بر تلاش نهادهای فرهنگی برای فراموش نشدن فاجعه منا توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار خواهد شد، مهلت ارسال آثار را تا تاریخ ۳۰ آذر ماه تمدید کرد.

این تمدید تاریخ به منظور پوشش رویدادهای مذهبی ماه های محرم و صفر و در راستای انعکاس تاثیرات این مصیبت بزرگ در جامعه ایرانی اسلامی صورت گرفته است.

بنا بر فراخوان این جشنواره عکس ها با موضوع فاجعه منا، مراسم ها و آیین های بدرقه و استقبال از حجاج، مراسم تشییع جنازه و خاکسپاری قربانیان، همچنین زندگی بازماندگان این مصیبت و ایده های خلاقانه عکاسان در خصوص این موضوع امکان حضور در این رویداد بزرگ فرهنگی را خواهند داشت.

سید عباس میر هاشمی، جواد ستاری و سیف الله صمدیان انتخاب و داوری عکس های ارسال شده به نمایشگاه بزرگ عکس «فراموش نخواهیم کرد» را برعهده خواهند داشت.

کد خبر 2991570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha