به گزارش خبرنگار مهر، رحیم شهرتی فر ظهر شنبه در نشست کارگروه کتابخانه های عمومی شهرستان تبریز با تکیه بر جدول وضعیت موجود و مطلوب کتابخانه های عمومی شهری، تعداد کتابخانه های عمومی موجود در تبریز را ۹۲ باب عنوان کرد و افزود: نیاز است که ۳۷ باب دیگر بر این تعداد اضافه شود.
شهرتی فر با بیان این سوال مبنی بر این که آیا اصلا مراجعه کنندگان به قصد کتاب خوانی به کتابخانه ها مراجعه می کنند یا نه، نیازمندی تبریز به قرائت خانه ها و کتابخانه ها را از ضروریت های این شهر قلمداد کرد و ابراز داشت: ما ضمن نیازمندی به کتابخانه های عمومی، بحث قرائت خانه ها را داریم و این موارد جزو نیازهای شهری ما محسوب می شوند چرا که با تغییر سبک زندگی تبدیل شدن آن به آپارتمان های تنگ و کوچک نیاز است که سمت و سوی کتابخانه های عمومی به سمت کتابخانه های تخصصی سوق داده شود.
وی در ادامه با بیان این که کتابخانه های عمومی ما اغلب در حد قرائت خوانی وآمادگی برای کنکور استفاده می شوند، ابراز داشت: راه سهل الوصول این است که با همکاری خیرین استان در محلات نیازمند قرائت خانه هایی را ایجاد کنیم و از ظرفیت های این مراکز امن و مطمئن برای مطالعه دانش آموزان کنکوری در قرائت خانه ها استفاده کنیم.
در پایان این جلسه با تاکید دکتر شهرتی فر بر اشاعه فرهنگ موثر بر کتابخوانی و اعتلای اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی مقرر شد افزون بر استعلام کاربری های فرهنگی از شهرداری ها و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، این استعلام با همکاری و تعامل با نهاد کتابخانه های عمومی نیز انجام گیرد.
هم چنین پس از قرائت متن نامه نوشته شده به فرمانداری تبریز توسط شهرتی فردر خصوص مسجد شهید مدنی و تاکید وی بر کتابخانه ماندن آن مقرر شد مسوول حقوقی نهاد کتابخانه ها موضوع وقف نامه را بررسی نکند تا بر اساس حق تصمیم گیری شود.
شهرتی فر در پایان این نشست ضمن اشاره به وضعیت نامطلوب کتابخانه های عمومی این شهر اظهار داشت: قابل کتمان نیست که با توجه به توزیع جمعیت در مناطق شهری و گستره جغرافیایی و کثرت جمعیت آن کتابخانه های عمومی مان وضعیت مطلوبی ندارند.
نظر شما