محمد اسماعیل جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر، تعداد محصولات ارایه شده در جشنواره بزرگ فناوری استان سمنان را ۱۴۹ محصول عنوان کرد و افزود: ۲۳ محصول در رسته مکانیک و عمران، ۵۰ محصول در رسته فیزیک، شیمی مواد و آزمایشگاه، ۱۵ محصول در رسته کشاورزی و صنایع غذایی، ۲۷ محصول در رسته برق و الکترونیک، نرمافزار و آی تی، ۱۲ محصول در رسته پزشکی، بایو، دارویی و گیاه پزشکی و ۲۲ محصول در رسته صنایع دستی و معماری است.
وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری استان سمنان متولی امور فناوری استان است، افزود: در مراکز رشد این پارک به غیر از اختصاص فضای دفتری، تا سقف یک میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد حدود یک درصد برای ساخت نمونه اولیه محصول به فناوران پرداخت میشود.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین تصریح کرد: فناوران میتوانند پس از تجاریسازی محصول و عضویت در پارک به عنوان شرکت پارکی درخواست دریافت تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال دیگر را نیز ارایه کنند.
جلالی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر چگونگی دریافت تسهیلات بالاتر از پارک گفت: در صورتی که محصولی در مرحله تجاریسازی و فروش به تسهیلات بیشتر از این مبالغ نیاز داشته باشد، پارک این تسهیلات را از طریق صندوق پژوهش و فناوری استان پرداخت میکند.
وی همچنین گفت: البته برای این تسهیلات سقفی تعیین نشده است و میزان پرداخت آن بستگی به محصول در حال تولید و نظر کارشناسی پارک علم و فناوری استان سمنان دارد.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با مشکلات موجود برای دریافت کارگاه در شهرکهای صنعتی گفت: این پارک در نظر دارد فضایی با زیربنایی حدود سه هزار متر مربع را برای استقرار کارگاههای نیمه صنعتی اختصاص دهد که این فضا شامل ۳۰ مجموعه کارگاهی خواهد بود.
جلالی همچنین به حضور معاون توسعه مدیریت و منابع نیروی انسانی استاندار سمنان در برنامه افتتاحیه این جشنواره اشاره کرد و افزود: محمد همتیان در این آئین قول مساعد داد تا جلسهای با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی برای حل این مشکل برگزار شود.
وی در خاتمه تصریح کرد: بنی بر این شد تا برای رفع مشکلات مالیاتی، تامین اجتماعی و سیستم بانکی نیز جلسهای مشترک با حضور مسئولان ارشد استان برگزار شود تا از مدیران استانی حمایتهایی را برای تشویق فناوران دریافت کنیم.
نظر شما