به گزارش خبرنگار اجتماعي مهر در كرج ، رئيس مركز مشاوره رازي در مراسم افتتاحيه اين همايش گفت: شرايط موجود در خانه در بروز يا جلوگيري از ناهنجاريهاي اجتماعي بسيار موثر است.
دكتر علي جوادي افزود: بسياري از ناهنجاريهاي اجتماعي به خصوص در ميان دختران به دليل خلاءهاي عاطفي رخ مي دهد و منجر به قرار گرفتن اين قشر در سراشيبي سقوط مي شود.
وي با برشمردن بخشي از خطرات احتمالي و تهديد كننده موجود در جامعه خاطر نشان كرد: جوانان و نوجواناني كه اوقات زيادي را بيرون از خانه مي گذرانند ، بيش از ديگران در معرض آلوده شدن به انواع خطرات قرار دارند.
جوادي ، ارتباط صميمي و عاطفي والدين با فرزندان را از عوامل حفظ جوانان از خطرات دانست واظهار داشت : فرزنداني كه با والدين خود صميميت و دوستي دارند ، بسيار كمتر از ديگران در معرض آسيبهاي اجتماعي قرار دارند و صرف نظر از وضعيت اقتصادي خانواده، موقعيت بهتري در جامعه پيدا مي كنند.
وي ادامه داد: با توجه به آمار بالاي جمعيت جوان كشور ، بي توجهي به نيازهاي رواني اين قشر مي تواند آينده مملكت را به مخاطره بيندازد. زيرا جواناني كه انواع جرائم و ناهنجاريهاي اجتماعي را تجربه مي كنند ، قادر به حضور سازنده در اجتماع نخواهند بود.
در اين كارگاه دو روزه كه با شركت مربيان پرورشي ، تعداد زيادي از والدين دانش آموزان و علاقه مندان برگزار شد، بحثهايي نظير جوانان و ازداوج ، جوانان و روحيات جواني ، آسيبهاي تهديد كننده جوانان ، علائق جوانان عصر حاضر ، چگونگي درك جوانان ، روشهاي دوستي با آنان و... بين حاضران مطرح و پيرامون آنها صبحتهاي كارشناسي ارائه شد.
نظر شما