به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد بشیری شامگاه دوشنبه در دیدار با جمعی از دانشجویان و نخبگان دانشگاهی شهرستان پاکدشت اظهار داشت: دانشجویان رسالت خطیری را در عصر حاضر بر عهده دارند.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی افزود: محیط های دانشگاهی مرکز پرورش استعدادها و ظرفیت های جوانان این مرز و بوم است و باید به این نکته توجه اساسی کرد.
وی با اشاره به این نکته که دانشجویان همواره دارای آرمان ها و ایده های مهمی بوده اند، ادامه داد: یکی از مهم ترین و اساسی ترین آرمان های جنبش دانشجویی در میان دانشجویان، استکبارستیزی و عدالت خواهی است.
بشیری متذکر شد: دانشجویان همواره در کنار ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی قرار داشته اند و امروز نیز رسالت دانشجویان، حفاظت و حراست از گفتمان و ارزش های انقلاب و نظام اسلامی است.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در خاتمه یادآور شد: یکی از مهم ترین پتانسیل ها و ظرفیت های کشور، نیروی انسانی جوان است و باید از این استعداد و قابلیت های برای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی بهره گرفت.
نظر شما