پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۴۴

کاروالیو: مورینیو نمی‌تواند بدون شکست زندگی کند

کاروالیو: مورینیو نمی‌تواند بدون شکست زندگی کند

بازیکن سابق تیم فوتبال چلسی در حالی که تیمش در جایگاه چهاردهم جدول قرار دارد، معتقد است مورینیو آن‌ها را جلو می‌برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ریکاردو کاروالیو مدافع سابق چلسی تاکید کرد ژوزه مورینیو سرمربی چلسی تنها فردی است که می‌تواند باشگاه را دوباره به جایگاه خودش برگرداند.

چلسی روزهای ناخوشایندی را پشت سر می‌گذارد و با نتیجه‌ای که یکشنبه شب در خانه در برابر بورنموث کسب کرد سه امتیاز دیگر را نیز از دست داد و در جایگاه چهاردهم جای گرفت. حالا کاروالیو که ۶ سال در استمفورد بریج توپ زده که سه سال آن به سرمربی گری مورینیو بوده، از سرمربی پرتغالی چلسی حمایت کرد.

این بازیکن ۳۷ ساله گفت: مورینیو نمی‌تواند بدون شکست زندگی کند. وی افزود: با وجود این، فکر می‌کنم این مرد دقیقا تنها آدمی است که می‌تواند همه چیز را درست کند.

کاوالیو افزود: اگر آنها واجد شرایط باشند، فکر می کنم چلسی می توان راه طولانی لیگ قهرمانان را طی کند  و هرچند در لیگ برتری عالی نبوده‌اند، اما می‌تواند هر کسی را در لیگ اروپا از سر راه بردارند.

چلسی چهارشنبه میزبان پورتو در لندن است . این بازی به وقت محلی ساعت ۱۹:۴۵ انجام می‌شود.

کاروالیو سال ۲۰۰۴ و پس از بردن جام قهرمانان در پرتغال با مورینیو از پورتو به چلسی ملحق شد. این بازیکن افزود: چلسی در این بازی وضع بهتری دارد چون آنها در خانه بازی می‌کنند.

بازیکن پرتغالی گفت: نمی‌دانم پورتو را تشویق کنم یا چلسی را. من در پورتو بزرگ شدم ، اما سال‌های زیادی را در چلسی گذراندم. مورینیو هم اینجاست و من در این باشگاه دوستان زیادی دارم.

کد خبر 2994226

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha