پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۱۴:۵۲

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش اردبیل:

ظرفیت‌های خدماتی و تولیدی هنرستان‌های اردبیل به کار گرفته شود

ظرفیت‌های خدماتی و تولیدی هنرستان‌های اردبیل به کار گرفته شود

اردبیل – معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان اردبیل گفت: ضروری است ظرفیت‌های خدماتی و تولیدی هنرستان‌های این استان به کار گرفته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، شهداد عبداللهی بعداز ظهر سه‌شنبه در حاشیه جشنواره استانی تجارب برتر در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر هدایت هنرستان‌ها به سمتی است که بتوانند تولیدات خود را در بازار ارائه دهند.

وی با تأکید به اینکه هنرستان‌ها ظرفیت‌های قابل‌توجهی در تولید کالا و در بخش خدمات دارند، اضافه کرد: به‌منظور حمایت دانش آموزان هنرستانی و ایجاد زمینه‌های شغلی هدایت هنرستان‌ها به سمتی خواهد بود که بتوانند خدمات و تولید خود را به فروش رسانند.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان با تأکید به رویکردهای جدید در آموزش‌وپرورش متذکر شد: در حال حاضر در حوزه‌های مختلف ازجمله صنایع چوبی، کشاورزی، تعمیر خودرو و ... تولیدات قابل‌توجهی در هنرستان‌ها مشاهده می‌شود که نیاز است موردحمایت قرار گرفته و وارد بازار فروش شود.

عبداللهی بابیان اینکه درآمد هنرستان می‌تواند برای خود این مجموعه صرف شده و موجب توسعه و ارتقا کمی و کیفی تولیدات شود، ادامه داد: در حال حاضر درآمد و اعتبار اولیه تولید کالا و خدمات از طریق هنرستان‌ها تأمین می‌شود.

وی بابیان اینکه مهارت‌آموزی از برنامه‌های اصلی آموزش‌وپرورش است، تصریح کرد: در این میان هدایت درست دانش آموزان به سمت رشته‌های مهارتی مورد تأکید است و این مهم در هنرستان‌ها محقق خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان برگزاری جشنواره استانی تجارب برتر را در راستای همین سیاست دانست و افزود: جشنواره به‌صورت ابتکاری برای اولین بار در سطح استانی برگزار شد و در مردادماه امسال به‌تمامی مدارس بخشنامه شد تا مدیران تجارب و تولیدات خود را ارائه دهند.

وی افزود: درنهایت پنج مدیر برتر به لحاظ تولید محصول یا خدمتی که وجه تجاری گرفته است انتخاب شدند و این جشنواره مقدمه‌ای خواهد بود برای ترغیب هنرستان‌ها به تجاری‌سازی تولیدات خود.

عبداللهی ابراز امیدواری کرد با همکاری سایر نهادهای آموزشی ازجمله فنی و حرفه‌ای و دانشگاه‌ها زمینه تحقق این سیاست فراهم شود.

کد خبر 2994683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha