به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده بعدازظهر سه شنبه در کمیسیون نظارت بر سازمان های صنفی استان افزود: بر اساس اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت محدودیت صدور پروانه کسب در ارتباط با واحدهای نانوایی صورت خواهد پذیرفت.
وی تعدد و اشباع کشور از واحدهای نانوایی را دلیل این تصمیم عنوان کرد و اظهار داشت: هم اکنون تعداد نانوایی ها نسبت به آمارهای جمعیتی کافی بوده و تا اطلاع ثانوی صدور پروانه کسب نانوایی جدید جز در شهرکهای مسکونی جدید و یا مناطق توسعه یافته شهرها در تمامی کشور و به تبع استان کهگیلویه و بویراحمد ممنوع است.
دیودیده اظهار کرد: متاسفانه فقدان مهارت لازم متصدیان کیفیت نان را در سطح استان تحت شعاع قرار داده است.
وی ابراز امیدواری: با اجرای این طرح رقابت و مشتری مداری در جهت رعایت حقوق مصرف کننده در سرلوحه کار واحدهای نانوایی قرار گیرد و رضایت مندی مردم استان را در پی داشته باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه وبویراحمد همچنین گفت: صدور مجوز توزیع استانی کالاهای دخانی از مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور به سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها تفویض اختیار شده است.
وی افزود: از ابتدای دی ماه بر اساس شرایط، ضوابط و داشتن صلاحیت لازم این امر صورت خواهد گرفت.
دیودیده عنوان کرد: کاهش مشکلات مراجعین، ساماندهی واحدهای عمده عرضه کننده کالاهای دخانی و کاهش آسیب ها ناشی از عرضه غیرقانونی و خارج از شبکه از مهمترین اهداف این امر است.
وی همچنین بر ساماندهی و ممنوعیت هرگونه تداخل صنفی توسط اتاق های اصناف در تمامی شهرستانها تاکید کرد.
نظر شما