پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۷ آذر ۱۳۹۴، ۲۰:۱۰

دادستان تهران:

کارگروه مشترک بین دادستانی و وزارت بهداشت تشکیل می شود

کارگروه مشترک بین دادستانی و وزارت بهداشت تشکیل می شود

دادستان تهران از تشکیل کارگروهی به منظور همکاری بیشتر بین وزارت بهداشت و دادستانی تهران خبر داد و گفت: با تشکیل این کارگروه به زودی شاهد همکاری بیشتری در حوزه بهداشت عمومی و سلامت خواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه جلسه مشترک معاونین دادستان‌ و دادستان‌های تهران با وزارت بهداشت گفت: هدف از تشکیل این جلسه ایجاد هماهنگی و همکاری بهتر بین بخش قضایی استان تهران و وزارت بهداشت بود. مشکلاتی در حوزه قضایی و همچنین وزارت بهداشت وجود داشت که این جلسه کمک کرد تا هم موضوع سلامت بهداشت عمومی بیشتر مورد توجه طرفین قرار گیرد و هم زمینه‌های همکاری بیشتر فراهم شود.

داستان عمومی و انقلاب تهران از تشکیل کارگروهی به منظور همکاری بیشتر بین وزارت بهداشت و دادستانی تهران خبر داد و گفت: با تشکیل این کارگروه به زودی شاهد همکاری بیشتری در حوزه بهداشت عمومی و سلامت خواهیم بود و امیدواریم که هم دادسرا و هم محاکم در حوزه احکام بازدارنده و پیگیری مطالبات مسئولان مرتبط با بهداشت جدی تر باشند.

جعفری دولت آبادی در مورد اینکه برخی از احکام در زمینه تخلفات پزشکی گاهی منجر به صدور احکام پنج هزار تومانی شده است، گفت: این موضوع مطالبه ما هم است که البته بخشی از آن به قوانین برمی‌گردد و این قوانین است که به قاضی اجازه می‌دهد، چنین احکامی را وضع کند و البته در مواردی  مثل پرونده روغن پالم احکام قوی صادر شده است.

وی صدور حکم برای پرونده روغن پالم را از مصادیق همکاری وزارت بهداشت و دادستانی تهران عنوان کرد و افزود: برای بخش‌هایی از پرونده روغن پالم احکام قوی صادر شد و همین سرعت رسیدگی و اقدام در پرونده روغن پالم نشان از همکاری طرفین در برخورد با پدیده‌های ضدبهداشتی و سلامت عمومی است.

کد خبر 2994977

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha