پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ آذر ۱۳۹۴، ۲۰:۵۲

نشست سه جانبه سوریه جمعه در ژنو برگزار می شود

نشست سه جانبه سوریه جمعه در ژنو برگزار می شود

فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه امروز از نشست سه جانبه روسیه، آمریکا و سازمان ملل پیرامون سوریه در جمعه هفته جاری در ژنو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «استفان دی میستورا» فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور سوریه امروز از نشست سه جانبه روسیه، آمریکا و سازمان ملل پیرامون سوریه در جمعه هفته جاری در «ژنو» خبر داد.

این در حالیست که خبر مذکور برای اولین بار توسط خبرگزاری ریانووستی و به نقل از «گنادی گاتیلوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام شده بود.

گاتیلوف در این خصوص گفته بود: در این نشست ما دیدگاه های خود را درباره اوضاع کنونی در سوریه اعلام و بر لزوم تشدید مبارزه علیه تروریسم تأکید خواهیم کرد.

وی در ادامه گفته بود: این امر برای ما یک اولویت است و لذا خواستار افزایش تلاش های مشترک در این راه هستیم.

کد خبر 2995900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha