عبد الناصر همتی در گفت وگو با خبر نگار اقتصادی "مهر" در خصوص تصمیم افزایش پنج درصدی نرخ بیمه شخص ثالث خودروهای فرسوده ، افزود : مردم افزایش بیمه نامهها را از یکدیگر تفکیک نمی کنند و همه آنها را به حساب افزایش در آمد شرکتهای بیمه می گذارند .
وی افزود : در هر صورت بیمه مرکزی تابع تصمیمات دولت ومجلس و موظف به اجرای آن است .
همتی توضیح داد : بر اساس پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی از ابتدای سال ۸۵ ، خودروهایی که بیش از ۱۵ سال کار کرد دارند به ازای هر ۵ سال کار کرد ، نرخ بیمه شخص ثالث آنها پنج درصد افزایش می یابد .
مدیرعامل بیمه مرکزی ادامه داد : این پیشنهاد سازمان مدیریت و برنامه ریزی در کمیسیون تلفیق مجلس هم به تصویب این کمیسیون رسید و نتیجه نهایی آن طی روز های آینده درصحن علنی مجلس مشخص می شود .
وی در یک جمع بندی، افزایش بیمه شخص ثالث بر اثر عوارض را ضد بیمه ای دانست و با آن مخالفت کرد .
مدیر عامل بیمه مرکزی با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی نرخ بیمه شخص ثالث جهت اختصاص به حادثه دیدگان رانندگی ، خاطر نشان کرد : این مبلغ جهت اختصاص به حادثه دیدگان سوانح رانندگی به حساب وزارت بهداشت واریز می گردد .
وی با بیان اینکه مردم عوارض بیمه نامهها را به حساب شرکتهای بیمه می گذارند، تصریح کرد : شرکتهای بیمه هیچ گونه در آمدی را از افزایش نرخ بیمه شخص ثالث بابت عوارض ندارند و کلیه این مبالغ به موارد در نظر گرفته شده ، مثل حادثه دیدگان رانندگی اختصاص می یابد .
به گزارش خبر نگار اقتصادی مهر ، مقرر شده تا در آمد حاصل از افزایش بیمه نامه های شخص ثالث خودوهای فرسوده به سازمان بهزیستی پرداخت شود .
همتی همچنین در خصوص اصلاح قانون بیمه شخص ثالث گفت : کلیات قانون در یکی از کمیته های تخصصی مجلس به تصویب رسیده و باقی موارد آن در دست بررسی است .
وی افزود : بیش از ۱۸ ماه است که لایحه اصلاح قانون بیمه شخص ثالث به مجلس ارائه شده و کلیات آن به تصویب رسیده است .
همتی یاد آور شد : تغییری که مقرر شده در بیمه شخص ثالث صورت گیرد تغییرات ساختاری در پرداخت حق بیمههای شخص ثالث است که هم اکنون بر اساس نوع ماشین ، تعداد سیلندر و مواردی از این قبیل دریافت می شود .
مدیر عامل بیمه مرکزی در همین باره ادامه داد : در لایحه اصلاح قانون بیمه شخص ثالث ، پرداخت حق بیمه ها براساس مواردی ازجمله سوابق خسارتی راننده ، تجربه رانندگی و سن راننده می باشد .
نظر شما