به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمد حسین احمدی شاهرودی صبح شنبه در روز شهادت علی بن موسی الرضا (ع) در آیین بزرگداشت سفیران هدایت در محل حسینیه اعظم روستای عبدیای دامغان با اشاره به سخنان امام رضا (ع) در ترویج وگسترش علوم دینی در جامعه اظهار داشت: علما وارثان و ادامه دهندگان را انبیا و اولیاء خدا هستند.
وی تجلیل و تقدیر از عالمان دینی را موهبتی بزرگ و نیاز امروز جامعه دانست و تصریح کرد: علما در آموزه های دین مبین اسلام دارای جایگاهی ویژه هستند و مردم از وجود با برکت ایشان بهره مند می شوند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شخصیت علمی و دینی حجت الاسلام سید محمود ترابی امام جمعه سابق دامغان و تلاش ایشان برای ترویج ونشر فرهنگ دینی در منطقه افزود: این عالم وارسته بیش از چند دهه از عمر خود را در خدمت مردم و در راه گسترش معارف دینی و اسلامی سپری کرده اند.
آیت الله احمدی شاهرودی اضافه کرد: تجلیل از حجت الاسلام سید محمود ترابی به عنوان یک عالم دینی افتخار بزرگی برای مردم خطه عالم خیز دامغان است که باید از برگزارکنندگان این آیین تقدیر کرد.
وی داشتن اخلاص، همت و پشتکار را یکی از نیازهای اصلی روحانیان ذکر کرد و افزود: داشتن نظم و انضباط از دیگر خصوصیات عالمان دینی همچون حجت الاسلام ترابی است.
در این آیین هدیه ویژه سید نزار حبل المتین تولیت عقبه علویه حضرت امیرالمومنین (ع) که شامل یک عدد انگشتر ملبس به سنگ قبر امام علی (ع) و یک جلد کلام الله مجید می شد توسط آیت الله احمدی شاهرودی به حجت الاسلام سید محمود ترابی امام جمعه سابق دامغان اهدا ء شد.
قرائت قران توسط مهدی عادلی نفر اول مسابقات بین المللی قرآن کریم جهان اسلام و مداحی ذاکر و دلسوخته اهل بیت حجت الاسلام علی اصغر ذوالفقاریان از کاشان با اجرای مجید یراق بافان مجری نام آشنای سیمای جمهوری اسلامی ایران از دیگر برنامه های این آیین بود.
این آیین از سوی موسسه فرهنگی خیریه امامین جوادین (ع) و پایگاه مقاومت بسیج علی بن موسی الرضا (ع) روستای عبدیای دامغان برگزار شد.
روستای عبدیا در ۱۵ کیلومتری جنوب شهرستان دامغان قرار دارد.
نظر شما