پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۴

کاهش ۹۰ درصدی وقوع جرایم در دریا

کاهش ۹۰ درصدی وقوع جرایم در دریا

فرمانده دریابانی مرزبانی ناجا با بیان اینکه اقدامات دریابانی مرزبانی، فضا را برای بسیاری از اقدامات مجرمانه ناامن کرده است، از کاهش ۹۰ درصدی وقوع جرایم در دریا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سید علی محمد سلامی درباره فعالیت دریابانی مرزبانی گفت: اهمیت حوزه دریا و دریابانی در اغلب کشورهای قدرتمند جهان به گونه ای است که به این حوزه با نگاه ویژه ای توجه می شود لذا بزرگترین قدرت های جهانی توجه به نیروی دریایی را در رأس امور امنیتی و نظامی قرار داده اند.

وی افزود: این اعتقاد وجود دارد کسانی که به دریا مسلط هستند در حوزه خشکی نیز موفق عمل می کنند. دریا به لحاظ امنیتی بسیار حائز اهمیت است، اگر امنیت در این حوزه به خوبی ایجاد شود و توسعه یابد قطعا جلوی ناامنی های دیگر گرفته خواهد شد.

ضرورت توسعه امنیت دریایی

فرمانده دریابانی مرزبانی ناجا با بیان اینکه ایجاد امنیت در حوزه دریا یک اصل مهم در توسعه امنیت است، گفت: دریابانی نیروی انتظامی در خط مقدم حفظ و حراست از مرزهای کشور است و بخش اعظمی از مرزهای ایران ، مرز آبی است.

 سردار سلامی تاکید کرد : حساس ترین و مهم ترین موضوع برای هر کشور پاسداری از مرزهای سرزمینی است. 

وی در ادامه در خصوص نوع جرایم دریایی گفت : هر جرمی که در سطح خشکی رخ دهد در دریا نیز ممکن است اتفاق بیفتد، اما جرایمی نظیر قاچاق کالا، تردد غیرمجاز، صیدهای غیرمجاز دریایی، تجاوز مرزی و دریایی و ... از جرایم مشهودی است که در دریا بیشترین جامعه آماری وقوع را دارد.

وی در ادامه داد : دریابانی مرزبانی در راستای کنترل و پیشگیری جرایم دریایی برنامه های ویژه ای دارد و در حوزه فعالیت و عملکرد در نوار ساحلی شمال، جنوب و  حوزه دریایی مشخص شده، با اقتدار عمل می کند.

رشد ۲۰ درصدی کشف جرم نسبت به سال گذشته  

فرمانده دریابانی مرزبانی ناجا گفت: با تمهیدات دریابانی کاهش ۹۰ درصدی وقوع جرایم در دریا حاصل شده است و آمار کشفیات نسبت به سال گذشته رشد ۲۰ درصدی داشته است.

کد خبر 2998292

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha