به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر احمد مبلغی، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی با تحلیلی از نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی خاطرنشان کرد: توضیح «نايكسان نگری» و «نایکسان رفتاری» غربیان در قبال حوادث مختلف تروریستی و تأثیر این مواجهه تبعیض آمیز در زمینه سازی و رواج بخشی به تروریسم از دیگر دلالت های مهم نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی را تشکیل می دهد.
وی در پاسخ به این سوال که چرا رهبر انقلاب اسلامی جوانان را مورد خطاب قرار داده است؟ گفت: تغییر دهنده بودن جوانان به عنوان نیروی انسانی پیشرفته، برخورداری آنان از توانایی بر تحلیل نسبت به حوادث سخت، بهره مندی جوانان از فرصت و توان کافی برای تحول یابی معرفتی نیرومند و موثر، و توانایی آنان بر مسدود ساختن و به پایان آوردن اشتباهات گذشته (که فعالیت های تروریستی را مجال داده است) دلایل این توجه به جوانان بوده است.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: به همین سبب، رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب خود را به جای آن که به «نسل در حال پایان» متوجه کند، به «نسل در حال شروع» متوجه نموده است.
مبلغی تاکید کرد: نامه رهبری باب گفتگوی اندیشه ای را با نسل های نوخاسته و با تمرکز بر «تحلیل محتوایی حوادث جهانی با نگاهی انسانی و دینی» گشوده است و گشودن این باب با این مختصات، الگوی خوبی برای عالمان، شخصیت ها، سیاستمداران و مراکز اسلامی است.
نظر شما