محمد مرادی در گفتگو با مهر، اظهار کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان البرز ۳ طرح ورزشی نیمه تمام استان البرز را در زمره طرح هایی قرار داده تا در سفر هیئت دولت برای آنها بودجه اختصاص پیدا کند.
وی افزود: با توجه به زیرسازی پیست دوومیدانی مجموعه شریعتی اجرای روکش تارتان این پیست در اولویت قرار گرفته است و امیدوارم با توجه دولتمردان به سرانجام برسد.
مرادی با بیان اینکه اجرای روکش تارتان این پیست نیاز به اعتباری ۱۵ میلیارد ریالی دارد، گفت: امیدوارم اعتبار لازم از سوی هیئت دولت تامین شود و این فضای ورزشی تخصصی با استانداردهای لازم به علاقمندان خدمات دهی کند.
رییس هیئت دوومیدانی استان البرز با اشاره به زیرسازی و آسفالت این پیست در ماه گذشته گفت: با همکاری شهرداری کرج توانستیم بخش اعظمی از پیست را اجرا کنیم و حال با توجه مسئولان کشور می توان امکانات خوبی برای ورزش پایه دوومیدانی مهیا کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به برودت هوا و آغاز فصل سرما و بارندگی در صورت تامین اعتبار لازم اجرای روکش تارتان باید در سال آینده انجام شود.
مرادی به وضعیت پیست دوومیدانی مجموعه انقلاب هم اشاره کرد و گفت: مکاتبات زیادی را برای تعمیر و بهسازی پیست آسیب دیده انقلاب داشته ایم اما شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی هنوز اقدامی نکرده است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه البرز یکی از مراکز اصلی ورزش دوومیدانی کشور است گفت: در صورتی که دو پیست موجود در کرج به حد استاندارد برسند این توان را داریم تا در آینده استعدادیابی بیشتری در این ورزش مادر داشته باشیم.
نظر شما