پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ آذر ۱۳۹۴، ۲۱:۴۸

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان خبرداد:

انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در هرمزگان

انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در هرمزگان

بندرعباس - مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در استان هرمزگان مسدود شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر رضایی عصر یکشنبه در ششمین نشست شورای حفاظت از منابع آب استان هرمزگان، عنوان کرد: برای جلوگیری از هدر رفت آب، تعمیرات  لازم در خط انتقال آب میناب به بندرعباس انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به مکاتبات شرکت آب منطقه ای هرمزگان با وزارت نیرو برای تخصیص آب از سد جگین، افزود: وزارت نیرو معتقد است، انتقال آب شرب جگین به بندرعباس به صرفه نیست و باید به جای آن در بندرعباس آب شیرین کن احداث شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان افزود: طبق در خواستی که به وزارت نیرو ارائه کرده ایم، درخواست داشته ایم که از سد جگین سالانه ۹ میلیون متر مکعب آب به کشاورزان شهرستان بشاگرد اختصاص داده شود که در انتظار تایید این درخواست هستیم.

 رضایی با بیان اینکه به علت برداشت های غیرمجاز تمامی آبخوان ها در هرمزگان ممنوع و یا دارای آب شور هستند، تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در استان هرمزگان مسدود شده است.

وی همچنین در این نشست گزارشی از اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در سال ۹۴ را ارائه کرد.

کد خبر 2999017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha