پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۹

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:

مشکل پسماند بیمارستان‎های کشور امسال ساماندهی می‌شود

مشکل پسماند بیمارستان‎های کشور امسال ساماندهی می‌شود

شیراز – رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: به خاطر برخی از ناهماهنگی ها در زمینه پسماندهای بیمارستانی معضلاتی وجود داشته که امسال مشکلات مرتفع می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو صادق نیت ظهر سه شنبه در مراسم افتتاحیه کنگره ملی بهداشت محیط ایران بیان کرد: در بحث پسماندهای بیمارستانی به خاطر برخی ناهماهنگی ها معضلاتی وجود داشته که طی سال جاری این امور نیز ساماندهی شده  ومشکلات مرتفع می شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه مدیریت پسماندهای بیمارستانی فعالیت های خوبی انجام داده تصریح کرد: باید علاوه بر تامین سلامت مردم مسائلی مانند پسماندهای بیمارستانی را نیز که امکان دارد سلامت مردم را به خطر بیندازند حل کنیم.

رئیس مرکز سلامت  محیط و کار وزارت بهداشت گفت: مشکل آب بسیاری از شهرهای کشور را دچار معضل کرده و امروز علاوه بر کاهش منابع آبی دغدغه کیفیت آب نیز برای ما مطرح است که اگر همراه با سایر ارگان های مربوطه به این نکته نپردازیم به سمت بحران پیش خواهیم رفت.

صادق نیت افزود: یکی از برنامه های جدی که برای تامین امنیت آب کشور با همکاری سایر نهادهای زیربط در ۱۴ شهر بزرگ کشور به اجرا درآمد برنامه ایمنی آب است.

وی گفت: شهرهای متعددی در کشور با مسئله آلودگی هوا مواجه هستند که در سال جاری طی برنامه ای قرار است در برخی از شهرهای بزرگ میران تاثیر آلودگی هوا بر بیماری ها مورد بررسی قرار بگیرد.

 رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: در برنامه ای قرار است جغرافیای مواجهه با گاز رادون در شهرها کشور تعیین شود که امیدواریم تا سال آینده شهرهای زیادی را در این زمینه بررسی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید با کنترل مصرف دخانیات و مصرف غلیان سلامت جوانان و نوجوانان را تامین کرد افزود: در شهرهای کوچک اقدامات خوبی در زمینه کنترل مصرف دخانیات انجام شده ولی در شهرهای بزرگ اقدامات چندان اثربخش نبوده است.

کد خبر 3000554

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha