پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۶ اسفند ۱۳۸۴، ۱۵:۲۰

بازرسان مدارس پيگيري را جايگزين مچ گيري كنند

مديركل دفتر ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات وزارت آموزش و پرورش عدالت محور بودن را از ويژگي هاي يك بازرس عنوان و تصريح كرد: بازرسان بايد پيگيري را جايگزين مچ گيري كنند.

به گزارش خبرگزاري مهر،عباس رهي طي سخناني در گردهمايي كارشناسان و رابطان واحد ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات سازمان آموزش و پرورش استان‌هاي كشور، گفت: بايد با مراجعان به دفاتر ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات آموزش و پرورش مودبانه رفتار شود.

وي خطاب به بازرسان اضافه كرد: بايد امانت‌ داري و رازداري را درخود تقويت كنيد.

مديركل دفتر ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات وزارت آموزش و پرورش ياد آور شد: برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي بازرسان بسيار با اهميت است و بايد جزو برنامه‌هاي اين دفاتر قرار گيرد.

کد خبر 300133

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha