پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۵۰

استاندار تهران خبر داد:

رییس جمهور دوم دیماه در قبله تهران/پیشنهاد افتتاح دو پروژه

رییس جمهور دوم دیماه در قبله تهران/پیشنهاد افتتاح دو پروژه

شهرری-استاندار تهران گفت: سفر رییس جمهور به شهرستان ری چهارشنبه هفته آینده انجام خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین هاشمی استاندار تهران ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر رییس جمهور به شهرستان ری اظهار داشت: سفر رییس جمهور به شهرستان ری در دوم دیماه انجام خواهد شد.

وی با اشاره به سومین مرحله سفر رییس جمهور و هیئت همراه به استان تهران افزود: سفر رییس جمهور به شهرستان ری، سومین مرحله سفر کاروان تدبیر و امید به شهرستان های استان تهران است.

هاشمی سفر رییس جمهور به شهرستان ری را بیست و چهارمین مرحله سفر استانی کاروان تدبیر و امید عنوان کرد و ادامه داد: این سفر برکات و دستاوردهایی را به همراه خواهد داشت.

استاندار تهران اضافه کرد: پیشنهاداتی برای این سفر ارائه شده است و تلاش داریم تا دو برنامه افتتاح را در برنامه سفر رییس جمهور قرار دهیم که امیدواریم مورد تأیید دفتر رییس جمهور قرار گیرد.

وی عنوان کرد: آبیاری تحت فشار به مساحت هزار هکتار و تصفیه خانه انتقال آب سد ماملو در جنوب شرق استان تهران از جمله پروژه هایی است که پیشنهاد افتتاح آن در سفر رییس جمهور داده شده است.

کد خبر 3002013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha