به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مهدی ستوده صبح پنج شنبه در دومین کنگره بین المللی تفکر و پژوهش دینی تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد علم دنیا در هر ۷۰ روز دچار تحول جدی می شود و بر همین اساس ترویج تفکر دینی نیز باید متناسب با اقتضائات باشد.
وی افزود: در هزاره سوم فضای مجازی رکن اصلی تبادل اطلاعات است و اگر مطلب دینی مورد تأکید است باید از این ظرفیت ها به شکل مطلوب استفاده شده و تفکر دینی متناسب با نیازها ترویج شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان برگزاری کنگره تفکر و پژوهش دینی از سال گذشته را با هدف تولید آثار فاخر در حوزه دین دانست و متذکر شد: در واقع در این همایش به دنبال هم اندیشی دینی و ارائه یافته های دقیق علمی در حوزه دین هستیم.
ستوده تولید علم معتبر اسلامی و پاسخگویی به نیازها و سوالات روز جامعه در حوزه دین را از اهداف این کنگره برشمرد و تصریح کرد: در عین حال زمینه ای فراهم شده است تا نظرات فرهیختگان و اصحاب علم مورد تبادل و بررسی قرار گیرد.
وی با یادآوری ارائه ۶۱۰ مقاله در سال گذشته و پذیرش ۴۰۰ مورد آن، ادامه داد: امسال با رویکرد تخصصی تری مقالات بررسی شد و در بخض تفکر دینی از ۳۰۵ مقاله ۱۲۰ مورد پذیرش شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به استفاده از ظرفیت ۲۵۰ داور شامل استاد دانشگاه های بزرگ کشور ادامه داد: در بخش حکمت ناب نیز از ۱۵۱ مقاله ۴۰ مورد پذیرش شده است.
ستوده به پذیرش ۶۶ مقاله از بین ۱۸۵ مقاله روان شناسی نیز اشاره کرد و متذکر شد: برای تولید آثار فاخر تفکر دینی لازم است همایش هایی از این دست تداوم یابد.
نظر شما