پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۱۲

سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم/۴

قرآن کریم خلاصه تعالیم الهی است/برنامه‌های قرآنی استمرار یابد

قرآن کریم خلاصه تعالیم الهی است/برنامه‌های قرآنی استمرار یابد

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه گفت: قرآن کریم خلاصه تعالیم الهی و انبیا است و باید برنامه‌ها وگردهمایی‌های قرآنی استمرار داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله رازانی در مراسم افتتاحیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که پیش از ظهر امروز شنبه در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: وجود این مسابقات فضایی قرآنی را در استان کرمانشاه ایجاد خواهد کرد و امیدوارم در نتیجه آن با معارف قرآنی آشنایی پیدا کرده و با عمل به دستورات قرآن کریم زندگی خود را با این معارف زینت ببخشیم.

استاندار کرمانشاه گفت: تلاش ما رصد مرتب برگزاری برنامه‌های این دوره از مسابقات در استان کرمانشاه است.

رازانی افزود: ما در جغرافیایی زندگی می کنیم که میراث دار قرآن با ویژگی‌های منحصر به فرد آن نسبت به سایر کتب آسمانی که هم اکنون تا حدی تحریف شده‌اند هستیم.

استاندار کرمانشاه بیان کرد: هیچ نوع آلودگی و تحریفی در روایات قرآنی وجود ندارد و قرآن کریم سند قطعی از گذشته و آینده است.

وی افزود: ما باید در مواجهه با قرآن قرار گیریم و آیات آن را که خلاصه همه تعالیم الهی و انبیا است سرلوحه زندگی خود قرار دهیم تا مصداق گروهی از نزدیکان پیامبر گرامی اسلام(ص) که از آنها به خداوند شکایت نمود و فرمود؛ این امت من قرآن را مهجور گرفت، نباشیم.

 وی برگزاری چنین همایش‌ها و گردهمایی‌هایی را زمینه ساز نزدیکی هر چه بیشتر با قرآن و معرفی هر چه بهتر آن دانست و گفت:امیدواریم این برنامه‌ها استمرار یابد.

رازانی گفت: امیدواریم همانگونه که کرمانشاهیان در کار مقدس میزبانی از زائرین اربعین حسینی پیشتاز بوده اند در میزبانی از میهمانان قرآنی نیز سرآمد باشند.

استاندار کرمانشاه رسیدن به راه خلاق نیک را در گرو عمل به فرمایشات قرآن کریم دانست و گفت: باید در مقابل قرآن باید مسئولانه برخورد کنیم .

وی افزود: باید تعالیم قرآنی را آموخت و آن را سرلوحه کار خود قرار داد و در تمام بخش های زندگی به آن تمسک جست.

کد خبر 3003472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha