پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۵۷

استاندار کرمان:

هیچ موردی از تخلفات انتخاباتی در کرمان گزارش نشده است

هیچ موردی از تخلفات انتخاباتی در کرمان گزارش نشده است

کرمان - نماینده عالی دولت در استان کرمان با تاکید بر اینکه قانون باید مبنای عمل داوطلبان و مجریان انتخابات باشد، گفت: تاکنون گزارشی از تخلفات انتخاباتی در استان نداشته ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم حسینی صبح شنبه در بازدید از ستاد اجرایی انتخابات در فرمانداری کرمان، اظهار کرد: امسال دو انتخابات مهم پیش روی داریم و امروز نخستین روز ثبت نام از داوطبان مجلس شورای اسلامی است.

رزم حسینی گفت: ستادهای انتخاباتی استان آماده نام نویسی از نامزدها هستند.

وی بر برنامه ریزی دقیق برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور تاکید و تصریح کرد: مجریان انتخابات باید مر قانون عمل کرده و کاندیداها باید ضمن رعایت اخلاق انتخاباتی مطابق با قانون عمل کنند.

رزم حسینی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گونه تخلف انتخاباتی مجریان در استان کرمان گزارش نشده است، افزود: آمادگی لازم در فرمانداری های استان کرمان برای برگزاری انتخابات وجود دارد.

وی با اشاره به لزوم پرهیز مجریان انتخابات از گرایشات سیاسی ادامه داد: نباید از امکانات دولتی برای تبلیغات و جانبداری از هیچ یک از کاندیداها استفاده شود و تاکنون تخلفی در این زمینه گزارش نشده است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان از برخورد قانونی با تخلفات انتخاباتی خبر داد و گفت: امیدواریم با برنامه ریزی دقیق امسال نیز همچون گذشته شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور، قانونی و آزاد باشیم.

 

کد خبر 3003633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha